Księżniczki z burundi
Moderator: ModTeam
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 53
- Imię: jaco
- Kontakt:
Księżniczki z burundi
mam zamiar hodować Księżniczki z burundi tylko nie wiem jaki mają wymagania jak urządzić im akwarium i czym karmić bardzo bym chciał żeby Ebi się wypowiedział bo on je hoduje
Ostatnio zmieniony 2007-08-25, 19:02 przez jaco, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 54
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Dziok
- Kontakt:
Re: Księżniczki z burundi
Bardzo polecam ten opis.
Moje księżniczki są u mnie tydzień. Zaczęły już kopać dołki. Z jedną jest coś nie tak. Bardzo lubią larwy komara. Zauważyłem że chętnie pobierają pokarm z dna co zaprzecza temu co pisze w powyższym opisie. Po kilku dniach od wpuszczenia przestały być płochliwe. Lubią przebywą w grotach. Samiec (chyba) lubi także chować się za filtrem. Rosną dość szybko. Mają około 5 - 6cm. To chyba tyle. Jak coś chcesz wiedzieć pisz tutaj.
Pozdrawiam.
Moje księżniczki są u mnie tydzień. Zaczęły już kopać dołki. Z jedną jest coś nie tak. Bardzo lubią larwy komara. Zauważyłem że chętnie pobierają pokarm z dna co zaprzecza temu co pisze w powyższym opisie. Po kilku dniach od wpuszczenia przestały być płochliwe. Lubią przebywą w grotach. Samiec (chyba) lubi także chować się za filtrem. Rosną dość szybko. Mają około 5 - 6cm. To chyba tyle. Jak coś chcesz wiedzieć pisz tutaj.
Pozdrawiam.
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 53
- Imię: jaco
- Kontakt:
a jakie mam dać podłoże i jakie roślinki im dać
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 54
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Dziok
- Kontakt:
Dobry jest piasek kwarcowy. Ja mam nurzańce. Chce jesze jedną dać alee nie pamiętam nazwy. Jak sobie prtzypomnę to napisze. A tak to możesz dać jakie kolwiek byle by wytrzymały wysokie pH.