Sil, Dzięki za miłe słowa :-) Ale muszę przyznać, że podsunęliście mi pare pomysłów :-P
lukasz.www, To jest czarny bazalt, a z przodu jest piasek :->
D4ni3l, Nie gniewam się :-P
Teraz tak:
Zwróciliście uwagę na kamień coprawda nie pod względem, że nie pasuje do biotopu tylko że nie ładny :-P Ale itak go wywale albo wsadze jakiś inny, tylko muszę poszukać zdjęć z Azji i zobacze jak tam wygląda. Prawdopodobnie wywale całkiem kamień i zamiast niego jakiś bambus wsadze, kombinuje skąd wziąść jakiś wysuszony i bez lakieru :-)
Anubiasy narazie zostaną, bo musze je przechować do czasu jak będe miał kase żeby założyć Malawi :-D W każdym razie udało mi sie kupić Microsorium pteropus w sklepie Malawi zresztą :-P Zostało kupić jeszcze Lindernia rotundifolia i zamiast Nurzańca wsadzić chociaż podobno tam też są jakieś odmiany takich traw.
Podłoża nie będe ruszał bo jak pisałem akwa jest już dojrzałe i nie chce robić wielkich rewolucji
No to na razie tyle
[ Dodano: 2007-09-28, 22:30 ]
No to z Chin niewiele wyszło, bo ciężko znaleźć jak tam wyląda pod wodą. :-) Rośliny są takie same w całej Azji więc starałem się kupić takie jak są tam :-P W każdym razie troche sie pozmieniało :-) Zamiast kamienią są korzenie i roślinki z czarnych wód azji ;-)
Rybki i krewecie wyglądają na szczęśliwe i nic sie nie dzieje. :-)
Zdjęcie troche słabe, ale nie miałem dobrego aparatu, jak jakiś zdobęde to wrzuce lepsze fotki :-)