Hej moja obsada 54l to: 9x gupik, 5x danio pregowany, 9x rasbora klinowa, 3x otosek, 3x krewetka amano, 2x neon czarny (dostalem) 1x kirysek spizowy (dostalem)
A wiec moje pytanie brzmi: co moge zmienic? chce sprzedac kiryska neony i danio, bo wszystkie te ryby to ryby stadne. A wiec co moge dac na ich miejsce? moze parke ramirezek? interesuje mnie jakis inny gatunek niz takie jakie mam zeby to nie byly: gupiki, rasbory, krewetki, otoski. Ramirezki, co myslicie?
Co moge zmienic w obsadzie?
Moderator: ModTeam
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 54
- Imię: Darek
- maciekdziuba
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Maciek
- Kontakt:
-
- Forumowicz
Re: Co moge zmienic w obsadzie?
o to, to ty sie nie martw. Mam kupca ktory to wezmie, nawet dwoch. Nadal oczekuje odpowiedzi

-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 60
- Imię: Bernard
- Kontakt:
Masz dość sporo rybek w takim metrażu jak na dodawanie ramirezek, które cenią sobie przestrzeń. Będą ostre walki w akwarium jak je dodasz.
Ja na twoim miejscu, któreś bym oddał i innych, które już masz dokupił. Lepiej bym zbyt dużo gatunków nie mieszał.
Ja na twoim miejscu, któreś bym oddał i innych, które już masz dokupił. Lepiej bym zbyt dużo gatunków nie mieszał.
Ostatnio zmieniony 2008-02-24, 00:04 przez Bernardzik, łącznie zmieniany 1 raz.
- kbtor
- Moderator
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Krzysiek
Darek, a właściwie to jakie ty chcesz ryby. Poza tymi które wymieniłeś, jest jeszcze kilka gatunków, ale są to ryby trudne w hodowli i trudno dostępne. Popatrz na rodzinę razbor i wśród tych ryb szukaj. Ramirezy są spokojne, ale jak zabraknie im swobody to same zacznę ustawiać inne rybki.
Napisz dokładnie co zostawisz ze starej obsady.
Napisz dokładnie co zostawisz ze starej obsady.
-
- Forumowicz
zostawiam, gupiki, rasbory, otoski, krewetki. Najwyzej jak kupie ramirezki, to najwyzej niech sobie troche przetrzasna gupikami, czy cos w tym stylu