To moze i ja...

Jesteś nowy ? Napisz nam coś o sobie ;)

Moderator: ModTeam

sachma
Nowicjusz
Pojemność akwarium: 128
Imię: Monika
Kontakt:

To moze i ja...

Post autor: sachma » 2008-02-28, 20:47

Moze i ja sie przywitam, bo widze ze jednak na dluzej to zostane..

Akwaria mam od 10lat.. eh ten czas leci.. pierwsze zalozylam jak mialam 10lat.. na poczatku jak to chyba kazdy, zaczynalam od glupikow, mieczykow i molinezji.. z biegiem czasu ryby sie zmienialy a i akwaria sie powiekszaly ;)
skonczylo sie na 120l baniaczku.. mowie skonczylo, bo w obecnym metrażu albo bede musiala wywalic wielka klatke moich szczurow albo dorobic kilka metrow pokoju zeby zmiescic cos wiekszego :P szczury sa jednak przed rybkami a i dorobienie kilku metrow na pierwszym pietrze jakos nie bardzo moze wyjsc :P
teraz jest tam malawi ;) a dokladniej stadko pysi saulosi ;)
wszystko ladnie cacy, nigdy nie uzywalam chemi czy jakis skaplikowanych procedur a co mialam jakies ryby czy roslini to zawsze sie to mnożyło na potege :P roslinami obdzielalam cala klase, rybami zreszta tez ;) w 60l baniaczki doczekalam sie nawet tarla skalarow ;) pysie mnozyly sie i mnozyly..
ale ostatnio cos mi sie popsulo i fart poszedl daleko daleko.. pysie sie rozchorowaly i zaczelismy leczenie (pierwsza chemia od 3lat!)
no i zaczelo sie szukanie ;) i znalazlam was :P wiec wykorzystam do granic mozliwosci wiedze z forum i zobaczymy, moze sie uda doprowadzic baniaczek do porzadku ;)

to moze troszke o mnie ;) musze uprzedzic ze jestem arogancka czasem ;) wiec prosze nie brac wszystkiego co pisze do siebie, na szczurzych forach juz przywykli i nie sprawiam im wiekszych klopotow ;)

no i w ogole to witam wszystkich :) mam nadzieje ze nie bede uciazliwa :P

ODPOWIEDZ