Witam i pozdrawiam jednocześnie wszystkich tych którzy czytają ten temat.
Jak to u mnie czasem bywało,sporo problemów z internetem (z sieci multimedia) bądź z braku czasu byłem nie obecny na forum(ostatnio przez kilka ładnych miesięcy ;p)no może czasem zrobiłem krótki podgląd na dział galeria.
Przez ten czas moje akwarium ewoluowało, z nędznej 30-stki przerzuciłem się na 72 litrowe marki aquael brillux.Chciałbym od teraz spędzać więcej czasu na forum, żeby zaczerpnąć porad albo poradzić coś jakiejś osobie, gdyż jak myślę moja wiedza o akwarystyce się znacznie powiększyła :-) to toby było na tyle...
jeszcze raz pozdrawiam Matix
Kolejne przywitanie, matix'a
Moderator: ModTeam
-
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 25
- Imię: Grzegorz
Re: Kolejne przywitanie, matix'a
witaj ponownie.
72l brillux to ciekawe akwarium. Wiele razy się mu przyglądałem, bo jest to bodajże jedyne akwarium z odpowiednią ilością światła w standardzie (36W). Choć umieszczenie tych świetlówek nie jest najlepsze, bo świetlówki są bardzie z tyłu. Zamiana filtra wewnętrznego, który jest w zestawie na kaskadę też jest dobrym upgreadem, tym bardziej, że pokrywa jest przygotowana właśnie pod takie rozwiązanie.
72l brillux to ciekawe akwarium. Wiele razy się mu przyglądałem, bo jest to bodajże jedyne akwarium z odpowiednią ilością światła w standardzie (36W). Choć umieszczenie tych świetlówek nie jest najlepsze, bo świetlówki są bardzie z tyłu. Zamiana filtra wewnętrznego, który jest w zestawie na kaskadę też jest dobrym upgreadem, tym bardziej, że pokrywa jest przygotowana właśnie pod takie rozwiązanie.