Moje kochane malenstwo 360l-Nowe image!!!+film

W tym dziale każdy może zaprezentować swoje akwaria :)

Moderator: ModTeam

Awatar użytkownika
Amadeus
Forumowicz
Pojemność akwarium: 360
Imię: Artur
Kontakt:

Kochane 360 litrow

Post autor: Amadeus » 2008-04-21, 23:50

Co do obsady to faktycznie wszystko i nic.Mam nadzieje ze moj gust sie wyksztalci i juz niedlugo obsada sie poprawi tzn. pojdzie w bardziej orginalna obsade .Chodze szukam ciekawych gatunkow ale jak wiadomo nie jest to latwe. Byl pomysl na akwa z niebezpiecznymi okazami ale na to musze chyba jeszcze "dorosnac" Skalary sa piekne i pewnie zostana,danio,tenczanka i jeszcze pare rybek zmieni wlasciciela neonki chcialbym zostawic i mam nadzieje ze dadza rade.Widzialem w jednym akwa neonki wielkosci kciuka wiec moze u mnie tez urosna.Wazna sprawa w tej chwili byla walka z glonami pedzelkowymi na roslinach .Wyglada ze narazie ta runda nalezy do mnie HURA HURA.

[ Dodano: 2008-04-21, 23:56 ]
Dzieki kbtor to wiele wyjasnia

[ Dodano: 2008-04-23, 19:49 ]
Dzis zakwitla roslinka.Kwiat pojawil sie dzis ale niestety nie bylo mi dane ogladac rozwiniecia

[ Dodano: 2008-04-23, 22:46 ]
filmik z mojego aqwa
http://www.youtube.com/watch?v=UKlpc296O5g

[ Dodano: 2008-05-05, 23:14 ]
Troszke roslinki podrosly i wizerunek ulegl zmianie

[ Dodano: 2008-05-15, 22:20 ]
Troszeczke plewilem bo strasznie zaroslo zielskiem.Znalazlem nowy kamien i doszedl korzen.

[ Dodano: 2008-06-26, 09:50 ]
po 3 tygodniach nieobecnosci akwa tak zaroslo ze rybki nie mialy miejsca do plytania. Cieszy fakt ze roslinki swietnie sie rozwijaly. Teraz czeka mnie wyjazd na 2 tygodnie z rodzinka i opieka nad akwa bedzie dorazna wiec zobaczymy jak zachowa sie zbieornik pod moja nieobecnosc i co zastane po powrocie

Po dwoch nastepnych tygodniach nie bylo tragedii ale i tak sporo zielska musialem usunac
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
360l,210l, 91l cube, 21l

Pierwsza w Polsce
Akwarystyczna Telewizja Internetowa
www.tvaqua.pl

ODPOWIEDZ