Kleo wróciła!

Jesteś nowy ? Napisz nam coś o sobie ;)

Moderator: ModTeam

Kleo
Forumowicz
Pojemność akwarium: 0
Imię: Katarzyna
Nazwisko: Mitrus
Kontakt:

Kleo wróciła!

Post autor: Kleo » 2008-05-17, 00:21

Witajcie! Pamiętacie mnie zapewne ;) Ale teraz mieniłam nick i na wielu forach mogę być jako Karottka albo Scarl. Cóż, teraz opowiem, co się działo...
Bardzo zainteresowałam się projektowaniem ogrodu i co za tym idzie, piękny ogród nie obędzie się bez wody i rybek ;) Więc naszły mnie takie myśli - jakie rybki dać? Jakie roślinki?
Sproszczę, że pozwolicie:
Akwarium ma stanąc pod drzewem, obok ławeczki. Słońce będzie wprawdzie padało, ale tylko szczątkami, a poza tym od czego mamy ekipę sprzątającą? ;) Tylko jaką? Glonojady by były odpowiednie? I jak się tym opiekować?
Sami widzicie więc, że nie tak łatwo jest zaprojektować ogród, bo trzeba jeszcze sporo pracy, zanim w ogóle przyjmie się projekt... Więc będę wdzięczna za info o fybkach do zbiorniczka ;D Wiem, karasie. Ale dla wyróżnienia mogłabym dać jakieś mniejsze rybki? Także spokojnie ze mną, bo jestem niedoświadczona, a oszczędności planowane na akwarystykę zbieram na gitarę ;) Toteż myślę, że mnie pryjmiecie z powrotem w swoje wodne progi, bo woda to mój żywioł... Dosłownie ;)
Pozdrawiam! :*
Pozdro dla fanów ,,Piratów z Karaibów" i Freddy'ego Krueger'a z filmu ,,Koszmar z ulicy Wiązów" :* ;D

MaSsAcReR
Forumowicz
Pojemność akwarium: 10
Imię: bartek

Re: Kleo wróciła!

Post autor: MaSsAcReR » 2008-05-17, 11:16

Karpie Koi
Welony
Teleskopy
etc...

Garbus
Nowicjusz