Czasówka
Moderator: ModTeam
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 120
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Czasówka
Poszukuję dobrego programatora czasowego do oświetlenia. Konkretnie chodzi mi o 2,3 i więcej kanałowy bo kupowanie 3 pojedyńczych mi się nie widzi. Chyba, że ktoś ma inne rozwiązanie... Z góry dziękuję za pomoc.
"Nauka i religia nie pozostają w sprzeczności, nauka jest po prostu za młoda aby to zrozumieć"
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Re: Czasówka
Są dostępne wielokanałowe programatory, ale to juz rozwiazania elektroniczne, i wymagaja trochę zabawy z układem zasilania. No i są dosyć drogie. Zobacz np. http://sklep.pgi.com.pl/programator-cza ... -8180.html - to jest 2-kanałowy programator, ale moze znajdziesz podobny z większą ilością kanałów. Albo pobaw się w sterownik przemysłowy, np. typu Moeller Easy. Tu mozesz nawet inne rzeczy sterować... Tyle, że to wszystko dosyć drogie rozwiązania.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 120
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Ah to takie też znalazłem jako iż jestem elektrykiem pracującym w fachu ;) a myślałem, że nie mogę po prostu znaleźć takich normalnych z gniazdkiem, ale istnieją. W takim razie dziękuję muszę pozostać przy zwykłych z castoramy programatorach ;) Temat wyczerpany
"Nauka i religia nie pozostają w sprzeczności, nauka jest po prostu za młoda aby to zrozumieć"
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
No to popatrz na Easy EASY512-AB-RC. Masz tam 4 zegary tygodniowe i 4 roczne, timery i 4 wyjścia przekażnikowe, a jak widzę, z elektryczną stroną tematu problemu nie będzie. Nawet cena nie zabija - można taki spokojnie kupić za 400 zł.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back