Moderator: ModTeam
Na GIMPa się przestawiłeś?marthinez pisze: Ps: Drottnar foty nie retuszowane w PS. :hyhy:
[center][/center] przymierzałeś się kiedyś do nawozu Tropica i widzę że decyzja zapadła . Wg. mnie zrobiłeś bardzo dobrze bo to jeden z najlepszych nawozów o dobrze zbilansowanym i nieagresywnym składzie / poza tym ujawniony skład w odróżnieniu od innych producentów / Ja osobiście stosuję go od początku założenia baniaka i mam o nim same dobre słowa . Na wiosnę też przymierzam się do zmiany baniaka na większy .Muszę także przyznać, że jestem mile zaskoczony nawozem TMG Tropica. Świetnie się spisuje, gdy od jakiegoś czasu leję podwójną dawkę.
Też bym się w kolejce ustawił :hyhy:ankon91 pisze:Będziesz sprzedawał rośliny przy restarcie?) Chętnie bym coś skubnął
Będę. :]ankon91 pisze:Będziesz sprzedawał rośliny przy restarcie?
Aaauuć... nakryłeś mnie. :hyhy:Drottnar pisze:Na GIMPa się przestawiłeś?
Nie bardzo wiem o co chodzi.Drottnar pisze:Marcin, to, co rośnie obok limnophili rośnie w podłożu, czy jest przytwierdzone do jakiegoś korzenia/kamienia?
TMG (tzn. Plant nutrition liquid, bo taką teraz nosi nazwę) mam oryginał.JARECZEK pisze:marthinez Korzystasz z orginalnych czy podróbka od mac-a?
JARECZEK pisze:Nowy aranż w jakim stylu będzie?
Się zobaczy. Jeszcze nie mam sprecyzowanych planów.Piwosz pisze:A tak wogóle to mozesz zdradzić jakieś plany na nowy aranż?
Nie ma za co polecam się na przyszłośćŚwietnie rośnie Cryptocoryna wendtii green od Tamci (dzięki wielkie)
Sorki za poprawkę,ale chyba chodzi Ci dokładnie o Ranunculus inundatus-Jaskier.Myślę,że bardzo ułatwi to sprawę użytkownikom,których ta roślinka interesuje.Mam ją,u mnie rośnie przy 0,5W/litr,ale przyznaję,że bardzo wolnoPosadziłem zamiast niej parę sadzonek Rannuncullus indicatus, którego zdobyłem z ciężkim trudem.
Masz rację.Tamcia pisze:Sorki za poprawkę,ale chyba chodzi Ci dokładnie o Ranunculus inundatus-Jaskier.Myślę,że bardzo ułatwi to sprawę użytkownikom,których ta roślinka interesuje.Mam ją,u mnie rośnie przy 0,5W/litr,ale przyznaję,że bardzo wolno
Ja z kolei nie szukałam jej wcale,tylko pewnego dnia znalazłam ogłoszenie o jej sprzedaży i postanowiłam sprawdzić jak to wogóle wygląda :rotfl: Roślinka faktycznie rzadko spotykana w akwach...marthinez pisze:Wcześniej nie miałem z nią do czynienia, a jak się okazało ciężko ją zdobyć, bo jest mało popularna.
nie bądz taki skromny!!marthinez pisze:Piotrek, aż się zaczerwieniłem jak ta Aromatica.
Z konkursami jeszcze zaczekam, bo za cienki jestem (poważnie).
i tu jest też mała zagwostka.. bo na przyklad na takiej amazoni chociażby bardzo trudno wybarwic taką na przykład aromatice, bo cały czas z podłoża makro sie "ulatnia"marthinez pisze:Nigdy też nie używałem, że tak powiem profesjonalnego podłoża, ale to się da zmienić.
marthinez pisze:No i dzięki Piotr za słowa uznania. W końcu są nie od byle kogo.