Witam!
Moderator: ModTeam
- morgan
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 120
- Imię: Robson
- Kontakt:
Witam!
Witam
Posiadam Akwarium od dwóch tygodni . Moimi pierwszymi rybkami były 4 samice , i 4 samce Gupika "Pawie Oczko" . Mój obecny skład widnieje w podpisie .
Posiadam akwa 60 l . Moje plany to zakupić grafikę na tylną ściankę , pokrywę z możliwością dokręcenia świetlówek i upiększanie akwarium roślinkami oraz ceramiką ...i rozpocząć hodowlę krewetek , mój przyjaciel posiada krewetkarium i jego Samica "Amano" jest właśnie w ciąży .
Proszę o porady na temat moich planów . Jakie "żyjątka" najlepiej kupić teraz itp.
Serdecznie Pozdrawiam!
Posiadam Akwarium od dwóch tygodni . Moimi pierwszymi rybkami były 4 samice , i 4 samce Gupika "Pawie Oczko" . Mój obecny skład widnieje w podpisie .
Posiadam akwa 60 l . Moje plany to zakupić grafikę na tylną ściankę , pokrywę z możliwością dokręcenia świetlówek i upiększanie akwarium roślinkami oraz ceramiką ...i rozpocząć hodowlę krewetek , mój przyjaciel posiada krewetkarium i jego Samica "Amano" jest właśnie w ciąży .
Proszę o porady na temat moich planów . Jakie "żyjątka" najlepiej kupić teraz itp.
Serdecznie Pozdrawiam!
Wiem że nic nie wiem ale kiedyś się dowiem.
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Re: Witam!
witam na forum ;) co do grafiki na tło to chyba najlepsze jest....czarne tło.Brystol albo sprayem pomalowane, ale to juz wedle uznania
- morgan
- Forumowicz
- Kontakt:
obi wan 16 - Naprawdę?! Ja myślałem nad jakimiś specjalistycznymi ze zdjęciem itp...Ale w sumie dobry pomysł . No bo przyklejanie tego wszystkiego , wylewanie całej wody- nie chcę mi się
Dobra , walne sprayem i będzie gites 

-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 84
- Imię: Mateusz
Z żyjątek to raczej nic najpierw oddaj glonojada i gurami bo masz za mały zbiornik
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
co do tła...nie naklejaj fototapety,jesli chcesz mozesz wsadzic tło strukturalne.Nie rozumie czemu masz wylewac cała wode....wszystkie tła oprócz strukturalnego so "montowane"na zewnątrz akwarium
- morgan
- Forumowicz
- Kontakt:
Kiedy czytałem o tym tle które chciałem kupić to było napisane że montować wewnątrz akwa specjalnym klejem .obi wan 16 pisze:Nie rozumie czemu masz wylewac cała wode....wszystkie tła oprócz strukturalnego so "montowane"na zewnątrz akwarium
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
chodzi ci o tło strukturalne,takie http://www.allegro.pl/item375780707_now ... _rock.html???
- Luk.Par
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 60
- Imię: £ukasz
ale fototapety tez montuje sie w srodku akwarium ale to jest nie wygodne i niezaładnie to wygląda
- morgan
- Forumowicz
- Kontakt:
Nie , ale nie długo kupuję 100 L i tam będzie właśnie takie cuśobi wan 16 pisze:chodzi ci o tło strukturalne,takie http://www.allegro.pl/item375780707_now ... _rock.html???

[ Dodano: 2008-06-18, 22:17 ]
Chciałbym dopisać , że mam już akwa 112 l Z całym osprzętem