Np jaki wew a jaki zew ?? Bo tak trudno powiedzieć ale wg. mnie lepsza kaskada.tomexxx90 pisze:Ale lepiej lepszy wew. czy gorsza kaskada?
Szafka, filtr
Moderator: ModTeam
- macio
- Przyjaciel forum
- Pojemność akwarium: 72
- Imię: Maciek
- Kontakt:
Re: Szafka, filtr
Teraz kostka 

-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: Tomek
- Kontakt:
No np. kaskada FZN 1 czy AquaEl UNI 500 albo FZN 2 a AquaEl UNI 750 albo Aqua-Szut Junior BIO N 500.
- marthinez
- Obłąkany forumowicz
- Pojemność akwarium: 270
- Imię: Marcin
Według mnie również, chociaz nigdy nie miałem. :]macio pisze:wg. mnie lepsza kaskada.
A ten filtr to porażka. Chdzi u mnie jako mechanika. Mało miejsca na wkłady, wypadające pojemniki z wkładami, brak "normalnej" regulacji. Jedynym plusem jest to, ze jest dość wąski, przez to łatwy do zamaskowania roślinami.tomexxx90 pisze:Aqua-Szut Junior BIO N 500.
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: Tomek
- Kontakt:
A co sądzicie o tym Aquael UNI 500?
Wiecie co pojade jutro do jakiegoś zoologicznego powiem że mam akwarium 96l. i że chciałbym kupić nowy filtr i żeby mi pokazał ten FZN 2, przyłoże w sklepie do obudowy i zobacze czy dużo będzie trzeba wycinać. Bo to nie chodzi o kase tylko nie chciałbym zniszczyć całej obudowy.
Wiecie co pojade jutro do jakiegoś zoologicznego powiem że mam akwarium 96l. i że chciałbym kupić nowy filtr i żeby mi pokazał ten FZN 2, przyłoże w sklepie do obudowy i zobacze czy dużo będzie trzeba wycinać. Bo to nie chodzi o kase tylko nie chciałbym zniszczyć całej obudowy.