Wasze Hobby (Poza akwarystyką)!!!
Moderator: ModTeam
Re: Wasze Hobby (Poza akwarystyką)!!!
Mateusz, a gdzie łowisz? ;)
I gdzie jeździsz? (OFF ROAD) ;]
- pawelak23
- Zainteresowany
- Pojemność akwarium: 100
- Imię: Pawe³
[/quote]chudy321 pisze:obecnie nie posiadam sprzętu
pawelak, ale zapytałam, bo to, że nie ma swojego sprzętu, nie znaczy, że NIE JEŹDZI (może przecież od kogoś porzyczać, czy coś w tym stylu).
- chudy321
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 240
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
No to tak powiem że mam kupla który w tym siedzi po uszy
ma fajną zabawkę E-firestorm'a
i powiem że przyjemnie się jeździ... Na żadnych zawodach nie byłem jeszcze bo w B-stoku mało kto się tym zajmuje... Ja posiadam do driftu TT-01 po tuningu jeśli ktoś chce wiedzieć więcej to mogę napisać ale myślę że większości to nie interesuje
.......

i powiem że przyjemnie się jeździ... Na żadnych zawodach nie byłem jeszcze bo w B-stoku mało kto się tym zajmuje... Ja posiadam do driftu TT-01 po tuningu jeśli ktoś chce wiedzieć więcej to mogę napisać ale myślę że większości to nie interesuje

-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 72
- Imię: Grzegorz
Ja prócz akwarystyki bardzo interesuje się łowiectwem, myślistwem. Jestem stażystą w kole łowieckim. Ogólnie akwarystyka i łowiectwo to dwie rzeczy które mi zajmują 90% czasu...
-
- Nowicjusz
- Imię: Ola
- Kontakt:
A ja się interesuję medycyną (tzn. chcę zostać lekarzem, lubie oglądać zdjęcia różnych strasznych rzeczy typu anencefalia na wikipedii
i "Dr House'a"), poza tym czytam wszystko co mi w ręcę wpadnie, czasem jeżdżę z tatą na ryby (i na spinning, i na spławik), trochę tańczę taniec brzucha :p i hoduję dwie szczurzyce oraz planuję dwie agamy brodate karłowate (na 18-tkę tatusia poproszę
) i/lub patyczaki 

Alexis, moja mama jest lekarzem ^^ Studia trudne, a praca ciężka ;)
Mama chciała iść na weterynarię, ale przez 'pomyłkę' poszła na medycynę
Więc córka ma coś po matce i już mimo protestu wszystkich po kolei - idzie na weterynarię
Nie wiem czy mówiłam (pewnie już się chwaliłam zwierzyńcem :hyhy: ). Mam fretkę, kota, kanarka, rybki, trzy psy (w ty jednego konia - 6-cio miesięczny dog niemiecki który sięga mi prawie do pasa ;) A mam 165 wzrostu ;)). Kiedyś miałam myszkę polną, więc mamy podobne zainteresowania, Alexis. Szczurki to bardzo inteligentne stworzenia, i powiem szczerze, choć pewnie ktoś mnie za to powiesi - ten ich ogonek jest piękny
. Bardzo podobają mi się również jaszczurki, w planach mam kameleona, lub właśnie agamę, narazie jednak mam zbyt dużo wydatków na istniejące zwierzęta :oczami:. Gady są piękne, nie podobają mi się jedynie takie, które jedzą myszy (mam do myszek sentyment), więc wychodzę z założenia, że węże powinny jednak żyć dziko
.
Alexis patrzę, że też 'zazwierzona' jesteś :luka:
W końcu nie jestem sama
A, i zapomniałam dodać do moich zainteresowań języki obce.
Biegle mówię po białorusku (mało znany język, ale mieszkam 18km od granicy (Gródek), więc białoruski to u nas codzienność
), po angielsku i w miarę dobrze po rosyjsku.
Aktualnie uczę się francuskiego, zamierzam zacząć naukę hiszpańskiego, ale narazie mam za mało czasu (opieka nad zwierzakami, nauka, zajęcia dodatkowe) i co najważniejsze - za mało wolnego miejsca na naukę kolejnego języka w pamięci komputera (czyt. mózgu ;))
I kończę już swoje wywody, bo pewnie Was zanudzam
Mama chciała iść na weterynarię, ale przez 'pomyłkę' poszła na medycynę

Więc córka ma coś po matce i już mimo protestu wszystkich po kolei - idzie na weterynarię

Alexis patrzę, że też 'zazwierzona' jesteś :luka:
W końcu nie jestem sama

A, i zapomniałam dodać do moich zainteresowań języki obce.
Biegle mówię po białorusku (mało znany język, ale mieszkam 18km od granicy (Gródek), więc białoruski to u nas codzienność

Aktualnie uczę się francuskiego, zamierzam zacząć naukę hiszpańskiego, ale narazie mam za mało czasu (opieka nad zwierzakami, nauka, zajęcia dodatkowe) i co najważniejsze - za mało wolnego miejsca na naukę kolejnego języka w pamięci komputera (czyt. mózgu ;))
I kończę już swoje wywody, bo pewnie Was zanudzam
-
- Nowicjusz
- Imię: Ola
- Kontakt:
Nicole, szczurzy ogonek jest cudny, tak samo łapki i noski, tak śmiesznie tymi noskami ruszają
a gady lubię tylko te, które nie jedzą gryzoni, dlatego wybrałam agamy brodate karłowate - już wolę im dawać żywe świerszcze niż mysie noworodki :/ tak ostatnio myślałam nad weterynarią, ale chyba jednak wolę leczyć ludzi niż zwierzęta (np. psów raczej nie lubię)
Też zapomniałam o językach obcych, po angielsku mówię bardzo dobrze, po niemiecku średnio na jeża, planuję jeszcze francuski i arabski 8)

Też zapomniałam o językach obcych, po angielsku mówię bardzo dobrze, po niemiecku średnio na jeża, planuję jeszcze francuski i arabski 8)
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 85
- Imię: Adam
ja tak że się wyraże... zimom nie mam nic do roboty...tylko rybki! ale latem!!!:
prowadze hodowle królików... (3 samice na zime zostawiłem, to latem ze 30 powinno być), mieszkam na wsi, więc mam swój motocykl (ogar 205)
i latem bywa że się często psuje.... lecz jak go naprawie, to od razu ruszam na przejażdżke do lasu (7km) ,po za tym zbieram gadżety i katalogi.... mam kilkanaście smyczy i 30 kg. katalogów... niedawno zaczełem zbierać płyty z filmami... więc trochę tego jest.... ale zimom się nudze.... mieszkam na wsi więc przes całe lato nie narzekam na brak zajęć.... :kwasny: :kwasny: :rotfl: :rotfl: :rotfl: to tyle... z moich zainteresowań :padam:
[ Dodano: 2008-12-04, 18:35 ]
PAVELEKK, też myślałem nad tuningiem mojego OGARA 205, lecz nie miałęm kasy... i skończyło się na chromowaniu felg, i malowaniu reszty ( na niebiesko) , kupiłem jeszcze simeringi, tłok, pierścienie, i cylinder.... potem rozklekotał mi się wał... a taki fajny był.... 60km/h na nim leciałęm... teraz jade z 50km/h.... wymieniłem na stary wał... przes miesiąc stał w garażu... ale potem wyjechałem nim ponownie... teraz nie jeżdże bo paliwo mi się skończyło.... mam troszke... :zdziwko: :hyhy:
[ Dodano: 2008-12-04, 18:37 ]
Pierwsze ogarem jeździłem po drogach polnych i po lasach, bo nie miałem prawka na motorower.... teraz gdy prawko mam to i tak nie chce mi się jeździć po asfalcie aż tak bardzo jak po lasach... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ale żem się rozpisał!!!
prowadze hodowle królików... (3 samice na zime zostawiłem, to latem ze 30 powinno być), mieszkam na wsi, więc mam swój motocykl (ogar 205)

[ Dodano: 2008-12-04, 18:35 ]
PAVELEKK, też myślałem nad tuningiem mojego OGARA 205, lecz nie miałęm kasy... i skończyło się na chromowaniu felg, i malowaniu reszty ( na niebiesko) , kupiłem jeszcze simeringi, tłok, pierścienie, i cylinder.... potem rozklekotał mi się wał... a taki fajny był.... 60km/h na nim leciałęm... teraz jade z 50km/h.... wymieniłem na stary wał... przes miesiąc stał w garażu... ale potem wyjechałem nim ponownie... teraz nie jeżdże bo paliwo mi się skończyło.... mam troszke... :zdziwko: :hyhy:

[ Dodano: 2008-12-04, 18:37 ]
Pierwsze ogarem jeździłem po drogach polnych i po lasach, bo nie miałem prawka na motorower.... teraz gdy prawko mam to i tak nie chce mi się jeździć po asfalcie aż tak bardzo jak po lasach... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ale żem się rozpisał!!!
pozdrawiam,
Adamas1
Adamas1
- danielek001
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 375
- Imię: Daniel
- Nazwisko: Majewski
Patrzę, że dużo ludzi lubi wędkarstwo, ja też lubię se rybki połapać. Nie daleko Białegostoku jest fajny zbiorniczek w Michałowie a tam ostatnio same okazy się zdarzają więc i ja tam czasami wyskakuję, ale na razie nic, a na ten rok to i koniec sezonu
.
A pisać potrafisz?
[ Dodano: 2008-12-04, 19:17 ]
ps. masz na zbyciu jakieś krewety bo mi moje się kończą.

To żaden wyczyn ja też potrafię" wodka, spirt":)Nicole pisze:Biegle mówię po białorusku
A pisać potrafisz?
[ Dodano: 2008-12-04, 19:17 ]
ps. masz na zbyciu jakieś krewety bo mi moje się kończą.
-
- Zainteresowany
- Pojemność akwarium: 60
- Imię: Radek
ja jeżdżę Yamahą Grizzly
700

Umiem pisać
Białoruski to chyba każdy spod granicy ma we krwi ^^
Ale jeśli mówiło się o językach, no to znać znam ;d
Nie, niestety nie mam, w tej chwili to sama poszukuje krewet, bo małe red cherry mi bojownik pozjadał ;/

Białoruski to chyba każdy spod granicy ma we krwi ^^
Ale jeśli mówiło się o językach, no to znać znam ;d
Nie, niestety nie mam, w tej chwili to sama poszukuje krewet, bo małe red cherry mi bojownik pozjadał ;/
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 30
- Imię: Wiktor
moim hobby poza akwarystyką są gry bitewne (takimi figurkami się gra). Głównie LOTR
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 300
- Imię: Maciek
- Nazwisko: Kaznowski
- Kontakt:
mój pierwszy językpo angielsku

ja lubie akwarystyka, zbierać znaczki, lubie uczyć się języki obce, najbardziej mi się podoba niemiecki :-)
lubie też grać na ogame i lubie łucznnictwo :-)
następny :hyhy: :hyhy: