Przytulik rzeczny i coś w stylu mikroskopijnego zatoczka, do tego posiadam krewetki i kiryski, chcę jeszcze zakupić otoski, świderki i neritiny ;P
trochę tego będzie ale 50L krewetkarium też będzie jakoś wyglądało

Moderator: ModTeam
Glony czyszczą świetnie, ale zapewniam, ze po jakimś czasie będziesz chciał się pozbyć tych ślimaków, chyba, ze lubisz białe małe jajka, których nie sposób zdrapać.Suja pisze:neritiny
kiryski pobierają pokarm z dna czyli wszystko lub prawie wszystko co opadnie na dno padnie prawie na bank ich łupem tzn karmisz inne ryby powiedzmy mrożonka jakąś nie wszystko zjedzą twoje ryby póki pływa a z dna nie będą sie fatygowały a kiryski po protu nigdzie indziej nie szukaj żarełka tylko po dnie buszują i w sumie zawsze coś znajdą jak nie pokarm dla ryb dennych to inny który zdążył zatonąćblack1diamond pisze:dziękuje lorddino
nie wiem jakoś te rybki nie przemawiają do mnie. po prostu się mi nie podobają.
mógłbyś napisać co konkretnie robią kiryski na dnie? zjadają glony czy też resztki pokarmu?
Napewno niezaszkodzi ;)black1diamond pisze:zastanawiam sie jeszcze czy nie zrobić podmiany przed wpuszczeniem otosków. glony mam z powody wysokiego no3 czy coś takiego a skoro Otoski są dość delikatne to może powinnam podmienić wodę?