Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hej powiedzcie m ijedna rzecz czy w takiej oprawce montuje sie gdzies tzw "starter" ? poniewaz zamowielm komplet potrzebny do podlaczenia swietlowki ale zastanawiam sie gdzie tu ten starter sie podlacza ?
no i teraz chce zamienic te normalne oprawki bryzgoszczelnymi ktore podalem w pierwszym linku tylk oze tu przy oprawce jest zaraz starter wiec nie wiem jak jest w tamtych czy trzeba go jakos podlaczac czy jest tam jakies rozwiaznie odrazu mowie ze to nie ja bede robil tylko moj ojciec ktory ma o tym pojecie
A po co Ci takie oprawki to jest bezsensu ;)
Ale jak musisz już to montować to potrzebujesz oprawkę pod starter i to jest Twój cały ból.
i schemat podany przez kolegę ;]
a jak wyglada ta oprawka pod starter te co kupilem sa dobre czy nie bo juz nie wiem ? a ja uwazam ze sa z sensem bo w dawnym zbiorniku 60 l nie mialem i 2 razy mialbym male bum :] takze ta kwestie pozostawie bez komentarza