Agresja ryb

Wszystko na temat ryb słodkowodnych.

Moderator: ModTeam

Awatar użytkownika
black1diamond
Stały bywalec
Pojemność akwarium: 0
Imię: Adrianna

Re: Agresja ryb

Post autor: black1diamond » 2008-10-29, 17:01

niestety popadam w totalnego dola. ryby nadal się tłuką i już dziś została tylko jedna prionobrama.
jeżeli chciałabym zostać przy jednym gatunku to kto odkupi ode mnie kilka sztuk ryb? np jedna przezroczke czy jedna prionobrame? przecież wiadomo ze każdy kupuje stada a u mnie niestety zostały tylko jednostki.
jestem teraz przed dylematem pozbycia sie wszystkich ryb i założeniu akwarium jednogatunkowego. bo jak widać akwarium towarzyskie u mnie nie przetrzyma :(
Pozdrawiam Wszystkich :)

Awatar użytkownika
PoskusNS
Stały bywalec
Imię: Hubert

Post autor: PoskusNS » 2008-10-29, 18:22

Małe są szanse ,że sprzedasz ryby(moim zdaniem) a na twoim miejscu poszedł bym do akwarystycznego koło europy bo tam mój kumpel sprzedawał i Pani rzuciła mu trochę.

Awatar użytkownika
black1diamond
Stały bywalec
Imię: Adrianna

Post autor: black1diamond » 2008-10-29, 19:36

tez tak myślę.. rzuciła w sensie ze zapłaciła? mi na pieniądzach nie zależny tylko na dobru ryb... zresztą ile mogę zarobić na malej ilości pospolitych ryb :P
Pozdrawiam Wszystkich :)

Awatar użytkownika
PoskusNS
Stały bywalec
Imię: Hubert

Post autor: PoskusNS » 2008-10-29, 19:56

No wiesz zawsze to coś, ale w 99% akwarystycznym niema dobrych warunków bo gdyby dbali jak przeciętny akwarysta to by nic nie zarobili bo taka jest prawda, więc jeśli tobie tak bardzo zależy na dobru ryb to musisz komuś oddać a tak jak napisałem przedtem ,że trudno będzie.

ODPOWIEDZ