Witam. po długiej nieobecności na forum z powodu braku czasu i innych... Zamieszczam swoje zdjęcia ^^ może nie swoje a "domu" Egona (około 25cm)...
Pechowa ta moja 240... Cztery dni temu padło mi oświetlenie, wczoraj kubeł (gwarancja)... Dzisiaj przy podmianie zauważyłem sporą rysę/pęknięcie na tylnej szybie... 240 miała być przejściowa ale po zakupie 450 musiałem szybciej sprzedać niż co ;/ dużo się wydarzyło i szkoda nawet o tym pisać...
Filtracja mechaniczna Tetra Tec Ex 1200, biologiczna Fluval 3 plus. Tak oto działa... oświetlenie podejrzewam że zmienię na żarówki halogenowe... Oczywiście podmianka około 20% raz w tygodniu. Egonik dostaje hikari cichlid gold, rosówkę, żywczyka oraz raz w tyg mysiego noworodka. W akwarium jeszcze gibi około 20cm, zbrojnik niebieski albinos oraz 3 kirysy na które Egon poluje ale jakoś nie daje rady... Przepraszam że zdjęcia z fleszem ale inaczej nie dał bym rady...
240L < Egon
Moderator: ModTeam
- chudy321
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 240
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
240L < Egon
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeżeli wydaje Ci sie że wiesz wszystko - masz racje wydaje Ci się
-
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Ptasie xD
- Kontakt:
Re: 240L < Egon
To zdecydowanie nie to, jedna pawiooka marnie wygląda 
Jednak potrzeba stada
Trochę imo za dużo korzeni, ale ja wole styl minimalistyczny co widać po moim akwarium

Jednak potrzeba stada

Trochę imo za dużo korzeni, ale ja wole styl minimalistyczny co widać po moim akwarium

"Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
63L z roślinami
63L z roślinami
- chudy321
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 240
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
Re: 240L < Egon
Dzisiaj doszły dwa blondyny do Egona zobaczymy co z tego będzie a co do korzeni to hmm... zobaczymy jak to będzie wyglądać za jakiś czas...
Jeżeli wydaje Ci sie że wiesz wszystko - masz racje wydaje Ci się