Kiedyś też zajmowałem się hip-hopem, kilka kawałków było, ale głównie robiłem bity.
Obecnie interesuje się, oprócz akwarystyką, angelologią, aniołami i ich wpływem na ludzkie życie. Do tego dochodzi radiestezja i bioenergoterapia w jakiejś części.
Moderator: ModTeam

. I dzięki za miłe słowa.
. I dzięki za miłe słowa.

Moje zainteresowania to manga, anime, generalnie kino azjatyckie, z europejskiego Guillermo del Toro i amerykańskiego:  Tarantino, Tim Burton (ale tylko wczesny). Muzyka: metal, folk. Gry (AvP). Literatura rosyjska. Ze sportu rower
 Moje zainteresowania to manga, anime, generalnie kino azjatyckie, z europejskiego Guillermo del Toro i amerykańskiego:  Tarantino, Tim Burton (ale tylko wczesny). Muzyka: metal, folk. Gry (AvP). Literatura rosyjska. Ze sportu rower 

moja kultowa graLermi pisze:Gry (AvP)
 oczywiście część pierwsza, dwójka też niezła ale czegoś jej brak ;) (i jeszcze smartguna schrzanili) dodam że jestem wielkim fanem serii Alien oraz sztuki H.R. Gigera
 oczywiście część pierwsza, dwójka też niezła ale czegoś jej brak ;) (i jeszcze smartguna schrzanili) dodam że jestem wielkim fanem serii Alien oraz sztuki H.R. Gigera  
to tak jak ja ;) od kad sięgam pamięcią ciągnęło mnie do tego co niezwykłe. za podstawówki byłem nałogowym czytelnikiem gazety Factor Xraper_gno pisze:Zajmuję się nimi praktycznie od dzieciństwa.

u mnie wisi Magus i Li II no i jeszcze Devourer Brom'a (nad krewetkarium  :rotfl: )
 u mnie wisi Magus i Li II no i jeszcze Devourer Brom'a (nad krewetkarium  :rotfl: ) Mam jeszcze gdzieś wszystkie numery
 Mam jeszcze gdzieś wszystkie numery