Niebawem moje urodziny i u nas jakos tak jest ze sobie mowimy co chcemy dostac,a ze moj dostal konto do gry... :szok: ja wybralam sobie ze wystroje sobie baniak,teraz mam taki...z czasow komuny,bidny,nijaki i wiesniacki :wstyd: .W zwiazku z tym wymienie w zasadzie all zostanie tylko filtr,grzalka,pompka i rybcie.Baniaczek ma 160L 122cm/48cm/40cm. Zawsze podobaly mi sie baniaki pieknie zielone z ciemnym podlozem,takie bogate w swej skromnosci,jesli wiecie o co mi chodzi,zadem balagan odzoby bez ladu i skladu ni z gruszki ni z pietruszki,ale jakos nie umiem tego dokonac,zawsze wychodzi mi ...wlasnie wiesniackie :zalamany:
czy mozecie mi podrzucic pomysly lub fotki? dodam ze na ta zabawe mam przeznaczone jakies 170-200£ czyli okolo 970 zl , jestem otwarta na kazdy pomysl,dzieki
calkowita zmiana wystroju
Moderator: ModTeam
- ruby_anger
- Zainteresowany
- Pojemność akwarium: 160
- Imię: aga
calkowita zmiana wystroju
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 2010-08-28, 21:59 przez ruby_anger, łącznie zmieniany 1 raz.
- maradona
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: Magda
Re: calkowita zmiana wystroju
Może akwarium w stylu japońskim? Akwarium holenderskie?
- Akwarybka
- Moderator
- Pojemność akwarium: 63
- Imię: Basia
- Nazwisko: Waluś
- Kontakt:
Re: calkowita zmiana wystroju
Może obejrzysz naszą galerię i napiszesz które akwarium Ci się podoba? Albo wpisz w Google akwarium roślinne i wybierz coś co Ci przypadnie do gustu. Chętnie pomożemy ze zrealizowaniem.
Pielęgnica papuzia raczej tam nie będzie pasować. Do akwarium takiego jakie opisujesz lepszym rozwiązaniem będą niewielkie ryby ławicowe.
Pielęgnica papuzia raczej tam nie będzie pasować. Do akwarium takiego jakie opisujesz lepszym rozwiązaniem będą niewielkie ryby ławicowe.