calkowita zmiana wystroju

Dzial poświęcony ogólnie akwariom slodkowodnym.

Moderator: ModTeam

Awatar użytkownika
ruby_anger
Zainteresowany
Pojemność akwarium: 160
Imię: aga

calkowita zmiana wystroju

Post autor: ruby_anger » 2010-08-28, 21:26

Niebawem moje urodziny i u nas jakos tak jest ze sobie mowimy co chcemy dostac,a ze moj dostal konto do gry... :szok: ja wybralam sobie ze wystroje sobie baniak,teraz mam taki...z czasow komuny,bidny,nijaki i wiesniacki :wstyd: .W zwiazku z tym wymienie w zasadzie all zostanie tylko filtr,grzalka,pompka i rybcie.Baniaczek ma 160L 122cm/48cm/40cm. Zawsze podobaly mi sie baniaki pieknie zielone z ciemnym podlozem,takie bogate w swej skromnosci,jesli wiecie o co mi chodzi,zadem balagan odzoby bez ladu i skladu ni z gruszki ni z pietruszki,ale jakos nie umiem tego dokonac,zawsze wychodzi mi ...wlasnie wiesniackie :zalamany:
czy mozecie mi podrzucic pomysly lub fotki? dodam ze na ta zabawe mam przeznaczone jakies 170-200£ czyli okolo 970 zl , jestem otwarta na kazdy pomysl,dzieki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 2010-08-28, 21:59 przez ruby_anger, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
maradona
Rekin forum
Pojemność akwarium: 112
Imię: Magda

Re: calkowita zmiana wystroju

Post autor: maradona » 2010-08-28, 21:37

Może akwarium w stylu japońskim? Akwarium holenderskie?

Awatar użytkownika
Akwarybka
Moderator
Pojemność akwarium: 63
Imię: Basia
Nazwisko: Waluś
Kontakt:

Re: calkowita zmiana wystroju

Post autor: Akwarybka » 2010-08-28, 22:06

Może obejrzysz naszą galerię i napiszesz które akwarium Ci się podoba? Albo wpisz w Google akwarium roślinne i wybierz coś co Ci przypadnie do gustu. Chętnie pomożemy ze zrealizowaniem.

Pielęgnica papuzia raczej tam nie będzie pasować. Do akwarium takiego jakie opisujesz lepszym rozwiązaniem będą niewielkie ryby ławicowe.

ODPOWIEDZ