Pojawily sie u mnie zielone niteczki raczej krutkie ale jest ich dosyc sporo, w dziale galeria zamiescilem kiedys zdjecia heteranthery i marinez doradzi labym zaczal nawozic szczegolnie makro

Obsada to 10 razbor klinowych i 10 amano
Moderator: ModTeam
I tak od początku ? Rób podmiany co dwa dni min po 20l.Snowflake pisze:Podmiany robie raz tygodniowo co czwartek, dzisiaj chcialbym zrobic podmiane jest sens ?
Jest sens jak napisał matrix82, makro normalnie, mikro nie. I skróć czas świecenia na jakiś tydzień do 5h.Snowflake pisze: jest sens ? w jakiej ilosci podac makro po podmianie ? podawac mikro ?
Dawaj normalną dawkę.Snowflake pisze:wlejemy swieza wode to trzeba uzulepnic makro do stanu z przed podmiany ?
To nie rób nic, prócz zmniejszenia mikro.Snowflake pisze:ogolnie roslinki bardzo mocno babluja caly czas leci z nich las babelkow ale ryby i krewetk imaja sie dobrze nie plywaja toz pod powierchnia wody takze mysle ze jest ok
A wiesz jakie są efekty przedawkowania potasem?Snowflake pisze:ja wolalem lac to k2so4 bo w tym makro to nie wiem ile tego jest a nie chcialbymzeby zabraklo