[ Dodano: 2011-02-09, 11:13 ]
komentujcie kochani, wszelkie propozycje ,sugestie mile widziane

Moderator: ModTeam

chociaz skalara bym chętnie zamieniła na nie wiem gupiki albo mieczyki,kiedys miałam mieczyki i tez sie rozmnazały.
 chociaz skalara bym chętnie zamieniła na nie wiem gupiki albo mieczyki,kiedys miałam mieczyki i tez sie rozmnazały. widze chyba tam muszelki zatwardzaja wode i ta kryjówka dla rybek wyglada jak by z doniczki byla zrobiona zmien na kokos bedzie lepiej i naturalniej wygladac  ;)  3mam kciuki i czekam na zmiany.Pozdrawiam
  widze chyba tam muszelki zatwardzaja wode i ta kryjówka dla rybek wyglada jak by z doniczki byla zrobiona zmien na kokos bedzie lepiej i naturalniej wygladac  ;)  3mam kciuki i czekam na zmiany.Pozdrawiam i tak jak wczesniej pisałamch etnie bym wymieniła skalara,ale zanim podejme jakies modernizacje to najpierw musze zmienic akwarium na większe,tyle ze fundusze mi na to w tym momencie nie pozwalają
 i tak jak wczesniej pisałamch etnie bym wymieniła skalara,ale zanim podejme jakies modernizacje to najpierw musze zmienic akwarium na większe,tyle ze fundusze mi na to w tym momencie nie pozwalają