Korzeń do akwa.
Moderator: ModTeam
-
- Forumowicz
- Posty: 80
- Rejestracja: 2011-03-07, 20:30
- Pojemność akwarium: 45
- Imię: Sebastian
- Lokalizacja: Gdynia
Re: Korzeń do akwa.
Nastawiasz piekarnik na 200C (tak czytałem) wkładasz korzeń i czekasz chyba 1 godz. Co do mojego poprzedniego posta , korzeń tonie w wiadrze ale nie w akwarium (WTF?!) . Dalej go moczyć , do piekarnika czy co?
- Plewek01
- Rekin forum
- Posty: 1982
- Rejestracja: 2010-04-20, 22:24
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: Pawe³
- Lokalizacja: Hajnówka
- Kontakt:
Re: Korzeń do akwa.
Wyparz, wymocz i do zbiornika. Przyduś czymś i zatonie po jakimś czasie.
-
- Forumowicz
- Posty: 86
- Rejestracja: 2010-12-17, 17:04
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: s³awek
- Lokalizacja: Pionki
Re: Korzeń do akwa.
Z tego co się orientuję temperatura nie powinna przekraczać 100C,przy wyższej korzenie pękają.Szogan pisze:Nastawiasz piekarnik na 200C (tak czytałem) wkładasz korzeń i czekasz chyba 1 godz. Co do mojego poprzedniego posta , korzeń tonie w wiadrze ale nie w akwarium (WTF?!) . Dalej go moczyć , do piekarnika czy co?
- maol
- Moderator
- Posty: 7898
- Rejestracja: 2007-05-25, 14:18
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
- Lokalizacja: Łódź
Re: Korzeń do akwa.
Nie pękają
O ile... włoży się je do piekarnika wysuszone. Pękanie jest pochodną wrzenia wody zawartej w drewnie.

Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back
