Przesadzasz123patryk pisze:[...]Tylko za dużo gatunków , wszystko napchane ;) .

Moderator: ModTeam
Przesadzasz123patryk pisze:[...]Tylko za dużo gatunków , wszystko napchane ;) .
Poczytam o tym podlozu.Akwarybka pisze:Ja mogę polecić Colombo Flora Base Black - bardzo zacne podłoże, ale na Twoim miejscu to chyba kupiłabym Amazonie, różnica cenowa jest bardzo niewielka![]()
Filtra pozbądź się przy najbliższej okazji. Ja mojego Juwela też już mam serdecznie dosyć... Zamiast niego wpakuję jakiegoś Fluvala, myślę o 205 lub 305.
Gdzie kupiłeś H. pinnatifida?
Bardzo fajny baniak
Wiem ze jest duzo gatunkow. Mi to sie akurat podoba. Poza tym testuje co umnie dobrze rosnie.123patryk pisze:Akwarium ładne . Tylko za dużo gatunków , wszystko napchane ;) .
Tak to nurzaniec. Musialem sie go pozbyc bo stal sie za bardzo ekspansywny.Crimson pisze:Na wcześniejszych fotkach jest taka roślinka po prawej stronie zbiornika o długich listkach, która płoży się po tafli. Co to za roślinka, czy to właśnie nurzaniec? Też bym chciał taką u siebie posadzić.
Bardzo ładny baniaczek. (:
Dziekuje. Jednak mi czegos tam jeszcze brakuje.grzesluczak pisze:No akwarium świetne, genialnie się prezentuje.![]()
Minely jakies 3 miesiace od startu do stanu ze zdjec w pierwszym poscie.swistak883 pisze:Jestem po wrazeniem ! Niesamowite, w pierwszym poscie ile czasu czekales az Ci takie bydlaki urosly?
Pozdrawiam
Aktualizacja wedle zyczenia.matrix82 pisze:Bardzo fajny zbiornik.Może jakaś aktualizacja?
Uzywam tropica plant nutrition liquid, wydaje mi sie ze to jest micro.matrix82 pisze:Jak przepatrzyłem cały temat od początku, to nie doczytałem się tego abyś podawał mikroelementy. Podajesz chyba tylko Easy-life Ferro który jest nawozem żelazowym, i jest uzupełnieniem do typowo mikroelement owego nawozu Easy-life ProFito, dlatego możesz mieć problemy z niektórymi roślinami.