Witam
Zapraszamy do odwiedzenia naszego sklepu internetowego Plyty.Fabertec.pl
W sklepie można kupić płyty cięte na wymiar podany przez klienta. Nie trzeba kupować całych płyt.
W ofercie znajdują się płyty PMMA ( Pleksi, Plexiglass), PCW ( potocznie nazywane PCV) spienione i twarde, HIPS oraz poliwęglan komorowy.
Płyty z tworzyw sztucznych można zastosować do budowy pokrywy do akwarium.
Zamówienia wysyłane są firmą kurierską.
Płyty można zakupić również w naszym sklepie stacjonarnym Faber Media mieszącym się w Szczecinie przy ulicy K. Kolumba 59
Serdecznie zapraszamy.
Plyty.Fabertec.pl - sklep internetowy
Moderator: ModTeam
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 408
- Imię: Andrzej
Re: Plyty.Fabertec.pl - sklep internetowy
Dla ewentualnych zainteresowanych podaną tutaj ofertą, posłużę jako "królik doświadczalny"
Bo już od dłuższego czasu miałem w planach zrobienie pokrywy na 112l, ale nie miałem z czego (z parcy nad 220l nic nie zostało materiału w zapasie
).
Złożyłem dzisiaj zamówienie na konkretne kawałki spienionego pcv. Zobaczymy co z tego wyjdzie i co przyjdzie. Jak tylko dostanę paczkę postaram się poinformować co z tego wyszło.

Złożyłem dzisiaj zamówienie na konkretne kawałki spienionego pcv. Zobaczymy co z tego wyjdzie i co przyjdzie. Jak tylko dostanę paczkę postaram się poinformować co z tego wyszło.
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 408
- Imię: Andrzej
Re: Plyty.Fabertec.pl - sklep internetowy
Miałem dać znać po dokonaniu transakci, więc pisze.
Cóż - bardzo miłe zaskoczenie, podejście do klienta super (mimo, że mój zakup daleki był od zakupów hurtowych - ilości wręcz znikome).Obsługa telefoniczna przemiła, dogadać możnabyło się we wszystkim.Sam towar bez zastrzeżeń, płyty wg. zamówienia docięte jak należy itd.(pokrywa już funkcjonuje na akwa
). Jak dla mnie extra. Myślę że to nie ostatni zakup w tej firmie - szykuję się 375l - więc będzie potrzebna odpowiednia pokrywa 
Cóż - bardzo miłe zaskoczenie, podejście do klienta super (mimo, że mój zakup daleki był od zakupów hurtowych - ilości wręcz znikome).Obsługa telefoniczna przemiła, dogadać możnabyło się we wszystkim.Sam towar bez zastrzeżeń, płyty wg. zamówienia docięte jak należy itd.(pokrywa już funkcjonuje na akwa