Czy to przed, czy po zalogowaniu, wygląda w miarę tak samo, czyli:
Wyloguj [---------] | 0 nowych wiadomości | FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Panel użytkownika
Zawsze intryguje mnie to fakju ;-)
Wszystko jest po polsku, a to nie może???
Główne menu
Moderator: ModTeam
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 140
- Imię: Jan
Główne menu
Wypowiedź mogła zawierać lokowanie produktu... <- idiotyczne, ale niestety ustawowo wymagane. "Ave Cezar"!
- Akwarybka
- Moderator
- Pojemność akwarium: 63
- Imię: Basia
- Nazwisko: Waluś
- Kontakt:
Re: Główne menu
FAQ to skrót od Frequently Asked Questions (często zadawane pytania). ;) Na prawie wszystkich forach (także polskich) ten skrót jest używany jako 'instrukcja obsługi' forum.
-
- Forumowicz
Heh ;-)
To wiem, tylko dlaczego z "anglika"?
W Polsce żyjemy, więc dlaczego Fakiu, a nie CZP - od polskich słów (cytat z Twojej odpowiedzi) "Często Zadawane Pytania"?
To wiem, tylko dlaczego z "anglika"?
W Polsce żyjemy, więc dlaczego Fakiu, a nie CZP - od polskich słów (cytat z Twojej odpowiedzi) "Często Zadawane Pytania"?
Wypowiedź mogła zawierać lokowanie produktu... <- idiotyczne, ale niestety ustawowo wymagane. "Ave Cezar"!
- Akwarybka
- Moderator
- Pojemność akwarium: 63
- Imię: Basia
- Nazwisko: Waluś
- Kontakt:
Z takiego samego powodu z jakiego mamy słowo "moderator". ;)
-
- Administrator
- Pojemność akwarium: 50
- Imię: Michał
- Nazwisko: Kryński
- Kontakt:
Koder_, praktycznie w każdym skrypcie forów jest to nazwane FAQ ;) I raczej 99% społeczeństwa prędzej zrozumie skrót "FAQ" niż "CZP" ;) Sam bym się zastanawiał co to jest CZP 
Skrót FAQ już się przyjął na stałe w polskim internecie więc nie ma sensu tego zmieniać ;)

Skrót FAQ już się przyjął na stałe w polskim internecie więc nie ma sensu tego zmieniać ;)
Michał
-
- Forumowicz
Hehe :-)Akwarybka pisze:Z takiego samego powodu z jakiego mamy słowo "moderator". ;)
To akurat słowo pochodzi z łaciny, od Moderatio.
-
- Forumowicz
Ja też bym się nad tym zastanawiał, bo przecież wszczepiono mi FAQ...... I raczej 99% społeczeństwa prędzej zrozumie skrót "FAQ" niż "CZP" ;) Sam bym się zastanawiał co to jest CZP