Okres rozmnażania
Moderator: ModTeam
-
- Zainteresowany
- Pojemność akwarium: 100
- Imię: Tomi
Okres rozmnażania
Witam.Co ile mogą rozmnażać się Gupiki i Molinezje?
Aqua : 74 literków
Obsada : 2 Neonki Czrewone,1 Neonka Czarna,2 Jarzeńce,6 Gupików,2 Bocje(niebieska i różowa),2 Molinezje Czarne,2 Słoneczne,2 Danio Pręgowane(różowe),Bojownik,Zmienniak Plamisty,2 Miedziki Obrzeżowe,2 Zbrojniki Lamparcie,Ampularia
Obsada : 2 Neonki Czrewone,1 Neonka Czarna,2 Jarzeńce,6 Gupików,2 Bocje(niebieska i różowa),2 Molinezje Czarne,2 Słoneczne,2 Danio Pręgowane(różowe),Bojownik,Zmienniak Plamisty,2 Miedziki Obrzeżowe,2 Zbrojniki Lamparcie,Ampularia
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 54
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Dziok
- Kontakt:
Re: Okres rozmnażania
Mogą zajść w ciąże urodzić i znowu zajść w ciąże i tak w kółko.
- Morter
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 80
- Imię: Piotr
- Kontakt:
to one kiedykolwiek przestają? Moim zdaniem gupiki albo są w ciąży albo przed chwilą były, a jak przed chwilą były, to znaczy, że za chwile będąAquaAlbercik pisze:Co ile mogą rozmnażać się Gupiki i Molinezje?

Życie ma cierpki smak, ale ja lubię wytrawne drinki...
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl
-
- Zainteresowany
- Pojemność akwarium: 100
- Imię: Tomi
Serdeczne dzięki za odpowiedz.Czyli jak urodziły,to w kazdej chwili moge znowu zauważyć,że znowu będą małe :-> .A jak wygląda sprawa z Molinezjami - tak samo jak z Gupikami?
Aqua : 74 literków
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Molinezje podobnie, choć wymagają trochę bardziej precyzyjnych warunków. I robią to rzadziej.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back