Sklepy w Łodzi
Moderator: ModTeam
Sklepy w Łodzi
Zbieram informację o sklepach akwarystycznych w Łodzi, o adresach a także o opiniach na ne temat ich jakosci. Proszę o inforamację na temat kondycji ryb kupowanych w tych sklepach i jakości obsługi.
leszek
Re: Sklepy w Łodzi
leszek,co myslisz o sklepie na piłsudskiego35,,Żako''
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 0
- Kontakt:
Witam wszystkich mam pytanie do ludzi z Łodzi czy ktoś zna dobre sklepy akwarystyczne w okolicach rynku "Batory" na widzewie
60 l
3x otosek
3x bojownik(1samiec+2samiczki)
3x mieczyk(1samiec+2samiczki)
2 parki brzanki wysmukłej
3x otosek
3x bojownik(1samiec+2samiczki)
3x mieczyk(1samiec+2samiczki)
2 parki brzanki wysmukłej
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 0
- Kontakt:
NIe znam, ale nie polecam sklepu zoo na Rzgowskiej. Mało rybek i dotego w strasznych warunkach. Obsługa niemiła i niekompetentna.
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 2
- Imię: B³a¿ej
- Nazwisko: Szczepaniak
- Kontakt:
Ja polecam sklep na STARCIE obk giełdy, kupowałem tam całe wyposażenie aqua i powiem że całkiem profesjonalnie podeszli do sprawy doradzili, pomogli a i ceny umiarkowane. Nie wiem czy można na forum umieścić ale jak nie to proszę moderatora o usunięcie linku do strony z tym sklepem. http://www.delfin-aqua.pl
160L-Ogólne 26st/C,PH 7,0 (zewn. 1000l/h+podżwirowy 700 l/h, CO2,0,7 Watt/l)[2prętnik karłowaty,2bocja,3piskorek,20inessa,5kosiarka, 2 mikro zbrojniki]/160L-26st/C PH 7,5 Malawi (aquael 700l/h,0,4 Watt/l)7travavase,5red-red,5mphanga
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Polecam sklep zoologiczny na Retkinii, osiedle Piaski, w małym białym baraczku. Bardzo, bardzo kompetentni sprzedawcy i super urządzone morskie akwarium do obejrzenia. Ryby zawsze w świetnej kondycji, duży wybór akcesoriów, pokarmów, chemii, testów itp. Po prostu profesjonaliści. A z wierzchu sklepik niepozorny.
No i sklepy Diodona - w Tesco na Widzewie i w centrum, na Sienkiewicza (? poprawcie mnie, nie pamiętam nazwy ulicy ?). To chyba najlepsi w Łodzi specjaliści od zakładania akwariów.
No i sklepy Diodona - w Tesco na Widzewie i w centrum, na Sienkiewicza (? poprawcie mnie, nie pamiętam nazwy ulicy ?). To chyba najlepsi w Łodzi specjaliści od zakładania akwariów.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

- pszemoo
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 72
- Imię: Przemek
- Kontakt:
O tak sklepik na retkinii jak najbardziej godny polecenia (nazywa się Zoo Land ).Przesympatyczni ludzie znający się na rzeczy.
72 l - roślinne
112 l - mcharium
112 l - mcharium

- Mariusz86
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 54
- Imię: Mariusz
- Kontakt:
Ja za to polecam sklep Rybarium na ulicy Gdańskiej! Świetna obsługa, olbrzymi wybór akcesorii, może troszkę mniejszy wybór rybek, ale za to cała reszta profesjonalna!! Dają rabaty... Polecam
Doścignąć niedoścignione...
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 52
- Imię: Joanna
- Kontakt:
A w którym konkretnie miejscu na Retkini jest ten Zoo Land? Jaki jest jego dokładny adres?
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
ZOOLAND Retkinia, ul. Piaski. Wysiadasz z autobusu jeden przystanek za Traczem ( czyli bocznym wejściem do Ogrodu Botanicznego), przy budynku z ING i Apteką. Przechodzisz na druga stronę, idziesz 20 m. małą osiedlową uliczka i już jesteś :-)
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

-
- Stały bywalec
- Imię: Joanna
- Kontakt:
Dziękuję bardzo.
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 85
- Imię: Piotr
- Kontakt:
witam troszkę odświeżam temat ale jutro będę w Łodzi i chciałbym odwiedzić jakiś sklep w którym jest duży wybór roślin może mi ktoś poleci takowy :-D
miłego dnia 

- Seraf
- Forumowicz
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Zoolog w CH Pasaż Łódzki na ul. Jana Pawła IIszalinski_2005 pisze:witam troszkę odświeżam temat ale jutro będę w Łodzi i chciałbym odwiedzić jakiś sklep w którym jest duży wybór roślin może mi ktoś poleci takowy :-D
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 85
- Imię: Piotr
- Kontakt:
moja relacja
pasaż łódzki sklep super ale mnie nie za bardzo przypadł do gustu
kakadu w manufakturze tu już bardzo duży wybór polecam duży wybór korzeni i kamieni
tesko na Widzewie duży wybór i roślin i rybek (ładne paletki) oraz ciekawe żwirki sam kupiłem kolor i granulacja wymarzona pod rośliny (czarno czerwony ok 2mm)
żako obok galerii łódzkiej malutki ale bardzo przyjemny
ja niestety trafiłem na zły okres w każdym z wyżej wymienionych czekali na dostawę roślinek (chyba w jeden dzień mają wszyscy dostawę :lol: )
pasaż łódzki sklep super ale mnie nie za bardzo przypadł do gustu
kakadu w manufakturze tu już bardzo duży wybór polecam duży wybór korzeni i kamieni
tesko na Widzewie duży wybór i roślin i rybek (ładne paletki) oraz ciekawe żwirki sam kupiłem kolor i granulacja wymarzona pod rośliny (czarno czerwony ok 2mm)
żako obok galerii łódzkiej malutki ale bardzo przyjemny
ja niestety trafiłem na zły okres w każdym z wyżej wymienionych czekali na dostawę roślinek (chyba w jeden dzień mają wszyscy dostawę :lol: )
miłego dnia