maol:
zmieniam czcionkę na normalną.
Moderator: ModTeam
jeśli akurat miałbym fazę i podobało by mi się to - wrzuciłbym lub jeśli cegła była by przydatna z punktu widzenia konstrukcyjnego - np jako platforma dla mchu - wrzuciłbym. Zresztą to czy ja bym wrzucił, czy ty byś wrzucił nie ma znaczenia, bo kempik01, wrzucił i takie jest jego prawo. Ja też nie wrzuciłbym do akwarium ceramicznego zameczku, ale są osoby, które uważają je za najpiękniejszą część akwarium i czasem nawet ceramiczne ozdoby naprawdę wyglądają ładnie, jakiś wrak statku itp. Mnie to nie kręci, ale są tacy którzy mają taki wrak na długość całego akwa i w pewnym sensie jest to odwzorowanie natury, bo w oceanach leżą wraki.. resztą w morzach i oceanach, rzekach i jeziorach jest tyle rzeczy, śmieci itp, że czegokolwiek byśmy nie wrzucili do akwa możemy powiedzieć, ze to odwzorowanie natury i to nie tylko rowu przy budowie... Chciałbym osobiście, żeby tylko rowy przy budowie tak wyglądały, ale niestety wyglądają tak główne rzeki i praktycznie wszelkie akweny...Morter, a wrzuciłbyś cegłe do swojego akwa?