wojtek

skoro ci pekla szyba to musiala byc jakas uszkodzona, a co do spoiny to w kazdym przypadku ma ona grubosc 2x grubosc szkla, poza tym opisalem zastosowane wzmocnienia, moze miales kiepski sylikon

a co do 150 to nie bajka tylko realja z tego co piszesz to wiesz cos o jakichs wzmocnieniach ale nie wiem jak ty to kleisz bo u mnie jakos sprawdzaja sie , czego najlepszym przykladem jest to 275l, opinie wasze byle jednakowe ciekawe jak szybko peknie, a jednak stoi wiec sorki, nie wiem jak ty to kleisz ze ci sie rozpada

poza tym nie masz pojecia jak jest zrobiona ta 150l wiec daruj sobie te wywody, bo nie mam zamiaru niczego udowadniac niedowiarkowi ktoremu rozpada sie 63l akwarium, polecam ci gotowe ze sklepu akwarium, szkoda marnowac szkla

poza tym zarejestrowalem sie pierwszy raz na jakim kolwiek forum akwarystycznym nie po to zeby kogos kitowac tylko zapytac sie o fachowa porade i opinie ludzi ktorzy sie na tym znaja, mam juz swoje lata i nie jestem 16 letnim niedowiarkiem czy sciemniaczem wiec troche szacunku malolacie:/
[ Dodano: 2008-03-28, 23:46 ]
poza tym jak ty nie potrafisz dobrze skleic akwarium 63l to nie mamy o czym rozmawiac

na tygodniu wrzuce fote tej 275l dla niedowiarkow