Tarło
Moderator: ModTeam
-
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Ptasie xD
- Kontakt:
Re: Tarło
www.google.pl
Tak jest to sposób rozmnażania ryb jajorodnych ;)
Wykasowałem czesc postu poniewasz niewnosił nic do tematu - jeszcze jeden taki post i bedziemy inaczej kolego rozmawisc
Tak jest to sposób rozmnażania ryb jajorodnych ;)
Wykasowałem czesc postu poniewasz niewnosił nic do tematu - jeszcze jeden taki post i bedziemy inaczej kolego rozmawisc
Ostatnio zmieniony 2008-08-16, 16:12 przez Suja, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
63L z roślinami
63L z roślinami
-
- Rekin forum
- Kontakt:
Masz 3 rodzaje ryb ;]
Żyworodne jajorodne i jajożyworodne tak?
Żyworodne samice pobierają mlecz od samca i zapładniają się [nie pytaj jak w liceum jeszcze nie miałem ;)]
Jajorodne przechodzą tarło, czyli samice trą sie na tarlisku pozbywając się ikry, a samiec ją zapładnia oblewając mleczem.
A jajożyworodne to tak jak żyworodne tylko samica w sobie trzyma jaja, które pękają przed porodem, albo w trakcie porodu.
Dalej pisze głupoty to mnie popraw a nie się naśmiewasz
: P
Żyworodne jajorodne i jajożyworodne tak?
Żyworodne samice pobierają mlecz od samca i zapładniają się [nie pytaj jak w liceum jeszcze nie miałem ;)]
Jajorodne przechodzą tarło, czyli samice trą sie na tarlisku pozbywając się ikry, a samiec ją zapładnia oblewając mleczem.
A jajożyworodne to tak jak żyworodne tylko samica w sobie trzyma jaja, które pękają przed porodem, albo w trakcie porodu.
Dalej pisze głupoty to mnie popraw a nie się naśmiewasz

"Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
63L z roślinami
63L z roślinami
-
- Rekin forum
- Kontakt:
No wiedziałem, że użyłem złego słowa 

63L z roślinami
63L z roślinami