Moderator: ModTeam
Thierry Henry pisze:bleeeeeeeeee każdy to powie
marthinez tego nie powiedziałmarthinez pisze:No lepiej niż ostatnio. :hyhy:
Na nasze zadupie nie sprzedawać czarny brystol, być tylko taki, ja się dużo męczyć z jego zamontowanie, ja już tak zostawićZmień tło na czerń, to doda trochę głębi. ;)
Eee..... ważne, że widać postęp, a nie cofanie się.Kyle pisze:Ogólnie to liczyłem na więcej krytyki z Twej strony
Twój wybór. ;)Kyle pisze:Na nasze zadupie nie sprzedawać czarny brystol, być tylko taki, ja się dużo męczyć z jego zamontowanie, ja już tak zostawić
Och, dziękujęmarthinez pisze:Eee..... ważne, że widać postęp, a nie cofanie się.
Miałem czarną folię i mi się nie podobało, teraz jest żywiejmarthinez pisze:Twój wybór. ;)
To akurat jest zapewne wynikiem braku jakiejkolwiek ingerencji z mojej strony w rośliny, uznałem, że jak rośnie to nic nie dotykam ^^Piwosz pisze:Za dużo chaosu
Ale przynajmniej nie ma pustki w akwarium, a ja mam satysfakcję, że mi rośliny rosnąPiwosz pisze:te korzenie pływających roślin wyglądają niezbyt ciekawie
Będzie jak wyrośnie ^^Piwosz pisze:Popracuj jeszcze nad 3 planem
Salvinia zarasta mi połowę tafliOgólnie tez mam w prawym rogu korzenie pływają tam sobie 3 salwinie
Prawidłowo :>skillya pisze:no i korzonki z tego zielska mi się strasznie podobają
ehee... taa, to po prawo ma tak ze 30 cm średnicy, wstaw sobie na "tło"skillya pisze:czkolwiek mogłyby być z tyłu jako tło, a nie z boku
Jutro.skillya pisze:BTW Da radę wrzucić zdjęcie z widokiem od góry?
Jak to po środku, to mikrozorium oskrzydlone, na razie tylko dwa liście, bo wsadzone kilka dni temu. Swoją drogą w akwarium jest też niemały lotos, a go nie widać tuskillya pisze:I co to za roślinka, co ma taki duży ciemnozielony liść, co wygląda prawie jak mlecz?
C-z-e-p--s-i-ę--t-r-a-m-w-a-j-askillya pisze:Największy minus (jak dla mnie): irytujące, masakrycznie jaskrawe, dające po oczach, niebieskie tło XP
Że otosek? Że gdzie? xD Ale kiedyś miałem Ci wysłać fotki to dam terazskillya pisze:A ten otos po środku jest uroczy :> I taki spaślak z niego XD
Nie wiem, być może --' W każdym razie chodziło mi o to, że na zdjęciu wygląda to tak, jakby wychodziło za bardzo do przodu.Kyle pisze:ehee... taa, to po prawo ma tak ze 30 cm średnicy, wstaw sobie na "tło"
Jak Ty do mnie mówisz?! XP Być może to wina zdjęcia, monitora, pogody w Duszanbe.. ale ten niebieski strasznie daje po moich starczych oczach XDC-z-e-p--s-i-ę--t-r-a-m-w-a-j-a