Nie pasują w ogóle tutaj...
Moderator: ModTeam
Thierry Henry pisze:bleeeeeeeeee każdy to powie
marthinez tego nie powiedziałmarthinez pisze:No lepiej niż ostatnio. :hyhy:

Na nasze zadupie nie sprzedawać czarny brystol, być tylko taki, ja się dużo męczyć z jego zamontowanie, ja już tak zostawićZmień tło na czerń, to doda trochę głębi. ;)

Eee..... ważne, że widać postęp, a nie cofanie się.Kyle pisze:Ogólnie to liczyłem na więcej krytyki z Twej strony

Twój wybór. ;)Kyle pisze:Na nasze zadupie nie sprzedawać czarny brystol, być tylko taki, ja się dużo męczyć z jego zamontowanie, ja już tak zostawić
Och, dziękujęmarthinez pisze:Eee..... ważne, że widać postęp, a nie cofanie się.

Miałem czarną folię i mi się nie podobało, teraz jest żywiejmarthinez pisze:Twój wybór. ;)

.
 .

To akurat jest zapewne wynikiem braku jakiejkolwiek ingerencji z mojej strony w rośliny, uznałem, że jak rośnie to nic nie dotykam ^^Piwosz pisze:Za dużo chaosu
Ale przynajmniej nie ma pustki w akwarium, a ja mam satysfakcję, że mi rośliny rosnąPiwosz pisze:te korzenie pływających roślin wyglądają niezbyt ciekawie
 Tak mi ich szkoda, że nie ruszam
 Tak mi ich szkoda, że nie ruszam 
Będzie jak wyrośnie ^^Piwosz pisze:Popracuj jeszcze nad 3 planem
Salvinia zarasta mi połowę tafliOgólnie tez mam w prawym rogu korzenie pływają tam sobie 3 salwinie
 Te co widać to ceratopteris, który się mnoży jak głupi też.
 Te co widać to ceratopteris, który się mnoży jak głupi też.
 Chociaż teraz ten ceratopteris po prawo jest przy wylocie kaskady. A salvinie tak się mnożą, ze pistię już prawie zadusiły, jeszcze tylko resztki dogorywają gdzieś tam
 Chociaż teraz ten ceratopteris po prawo jest przy wylocie kaskady. A salvinie tak się mnożą, ze pistię już prawie zadusiły, jeszcze tylko resztki dogorywają gdzieś tam 

Prawidłowo :>skillya pisze:no i korzonki z tego zielska mi się strasznie podobają
ehee... taa, to po prawo ma tak ze 30 cm średnicy, wstaw sobie na "tło"skillya pisze:czkolwiek mogłyby być z tyłu jako tło, a nie z boku

Jutro.skillya pisze:BTW Da radę wrzucić zdjęcie z widokiem od góry?
Jak to po środku, to mikrozorium oskrzydlone, na razie tylko dwa liście, bo wsadzone kilka dni temu. Swoją drogą w akwarium jest też niemały lotos, a go nie widać tuskillya pisze:I co to za roślinka, co ma taki duży ciemnozielony liść, co wygląda prawie jak mlecz?

C-z-e-p--s-i-ę--t-r-a-m-w-a-j-askillya pisze:Największy minus (jak dla mnie): irytujące, masakrycznie jaskrawe, dające po oczach, niebieskie tło XP

Że otosek? Że gdzie? xD Ale kiedyś miałem Ci wysłać fotki to dam terazskillya pisze:A ten otos po środku jest uroczy :> I taki spaślak z niego XD
 Sprzed kilku dni:
 Sprzed kilku dni:  

Nie wiem, być może --' W każdym razie chodziło mi o to, że na zdjęciu wygląda to tak, jakby wychodziło za bardzo do przodu.Kyle pisze:ehee... taa, to po prawo ma tak ze 30 cm średnicy, wstaw sobie na "tło"
Jak Ty do mnie mówisz?! XP Być może to wina zdjęcia, monitora, pogody w Duszanbe.. ale ten niebieski strasznie daje po moich starczych oczach XDC-z-e-p--s-i-ę--t-r-a-m-w-a-j-a