Poznań
Moderator: ModTeam
Re: Poznań
No może i jest wszystko ale zobacz na ceny i na kondycję wszystkiego żyjącego ^^

- Akasha
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 0
- Kontakt:
No właśnie nie liczy się ilość tylko jakość.ecik pisze:No może i jest wszystko ale zobacz na ceny i na kondycję wszystkiego żyjącego ^^
U mnie w Katowicach też są super zaopatrzone sklepy w supermarketach co z tego jak w każdym akwa jest po kilka trupów, nieprawidłowa temperatura.jeśli chcecie zobaczyć ideał sklepu akwarystycznego jedżcie do Poznania. W M1 jest sklep po prostu wspaniały. Jest tam wszystko!!!!!!!!

160 L
- Akwarybka
- Moderator
- Pojemność akwarium: 63
- Imię: Basia
- Nazwisko: Waluś
- Kontakt:
U mnie w Jaworznie to samo :-/  Szkoda, że roślinki też mają nie raz padające... :-x

- 
				arturo
- Zainteresowany
Dawid, daj sobie spokój, nędza i rozpacz, mam nadzieję, że znasz się choć trochę na akwarystyce a nie jesteś jednym z wielu, którzy patrzą jak jest kolorowo, pozdrawiam

Akwarium jest jak kwiat, nie pielęgnowane...umiera...
						- 
				Pablo
- Stały bywalec
- Imię: Pawe³
No nie mam idealnego sklepu ale są nawet nawet  jest taki jeden koło mnie temp w akwa spox nie napchane aż się wylewa a na niektóre delikatne rośliny są oddzielne akwa więc ogólnie dobry wizerunek ryby w dobrej kondycji ogólnie spox ale i ceny /\ idą

- 
				Maciej111
- Nowicjusz
Może i mają w miarę czysto w tym zoologicznym (w M1), ale ceny to mają kosmiczne! Żeby za jedną cabombę chcieć 10zł? Ja jedną cabombę u siebie w Jarocinie w zoologicznym kupiłem za 1zł! Wszystko mają drogie. Ryb nie mają jakiś super okazów. ostatnio nawet widziałem w kilku akwariach po min. jednej padniętej rybie, co ogromnie razi w oczy.
Mi się dość podoba zoologiczny, który był przy starym zoo - teraz został on pzreniesiony ale nie pamiętam nazwy ulicy. Nie wiem jak jest w nim etraz bo dawno nie byłem tam, ale swego czasu mieli zdrowe ryby.

Mi się dość podoba zoologiczny, który był przy starym zoo - teraz został on pzreniesiony ale nie pamiętam nazwy ulicy. Nie wiem jak jest w nim etraz bo dawno nie byłem tam, ale swego czasu mieli zdrowe ryby.
- OneBlood
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 20
- Imię: Roman
- Nazwisko: Sochacki
co do zoo franowa w m1, to niepowiem ze nie zadbane, ale ceny to jest ten najwiekszy minus... niedawno bylem zobaczyc jakie maja pyszczaki, mlode powszechnie znane - 15 zł sztuka, mlode mniej dostepne - 30 zł sztuka, srednie - 50 zł, mniej znane srednie - 70 zł, Dorosle pyszczeki 100 / 120 zł od sztuki...  :lol:  chyba to wystarczy, dla porownania mlody pyszczak w innym zoologu od 3 do 7 zł ;-)

- 
				pat2890
- Forumowicz
- Imię: Patryk
Witam 
Jeżeli chodzi o Poznań to tylko jeden sklep --> Zooland ul.Dąbrowskiego 72
Dla NAs pasjonatów akwarystki ten sklep to uosobienie marzeń (mnóstwo ryb także żadkich gatunków, samych pielęgniczek jest ok 14
 (mnóstwo ryb także żadkich gatunków, samych pielęgniczek jest ok 14  ) Poza tym przystępne ceny, a ryby zdrowe.
) Poza tym przystępne ceny, a ryby zdrowe.
W akawriach mają czyściutko
Jednym zdaniem : SKLEP na medal

Jeżeli chodzi o Poznań to tylko jeden sklep --> Zooland ul.Dąbrowskiego 72
Dla NAs pasjonatów akwarystki ten sklep to uosobienie marzeń
 (mnóstwo ryb także żadkich gatunków, samych pielęgniczek jest ok 14
 (mnóstwo ryb także żadkich gatunków, samych pielęgniczek jest ok 14  ) Poza tym przystępne ceny, a ryby zdrowe.
) Poza tym przystępne ceny, a ryby zdrowe.W akawriach mają czyściutko

Jednym zdaniem : SKLEP na medal
Akwa 112:] :
1+2 Apistogramma Macmasteri
10 Neonów Innesa
5 Kiryski (2x Panda + 3xPstry)
3 Otoski
						1+2 Apistogramma Macmasteri
10 Neonów Innesa
5 Kiryski (2x Panda + 3xPstry)
3 Otoski
- 
				papcio24
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 220
- Imię: Tomek
Popieram przedmówcę. Zooland to moim zdaniem najlepszy sklep akwarystyczny w zachdniej części województwa. Przystępne ceny, zadbane i czyste akwa, żadnych martwych rybek i co się rzadko zdaża profesjonalna obsługa. Gorąco polecam.