Gazetka
Moderator: ModTeam
-
- Administrator
- Pojemność akwarium: 50
- Imię: Michał
- Nazwisko: Kryński
- Kontakt:
Re: Gazetka
Zacznijmy od tego ze gazeta internetowa podchodzi pod prawo prasowe i musi byc zarejestrowana w odpowiednim rejestrze (bodajze sadowym).
Ogólnie gazetki tego typu byly popularne kilka lat temu gdy malo ludzi mialo dostep do internetu. Magazyny offline byly dodawane do czasopism ;)
Ogólnie gazetki tego typu byly popularne kilka lat temu gdy malo ludzi mialo dostep do internetu. Magazyny offline byly dodawane do czasopism ;)
Michał
- Kazio
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kazio
Właśnie ale jeśli będzie zarejestrowane to będzię chronione zaraz poszukam w internecie kruczków prawnych. Ale w razie coś chyba pomożesz nie ??
[ Dodano: 2008-12-26, 16:50 ]
2. Wniosek o rejestrację, o której mowa w ust. 1, powinien zawierać:
1) tytuł dziennika lub czasopisma oraz siedzibę i dokładny adres redakcji,
2) dane osobowe redaktora naczelnego,
3) określenie wydawcy, jego siedzibę i dokładny adres,
4) częstotliwość ukazywania się dziennika lub czasopisma.
TO co do rejestracji może ona kosztować kilkanaście złotych jeśli wszystko zorganizujemy zobowiązuje się dorzucić na resztę może zrobimy jakaś ściepe
[ Dodano: 2008-12-26, 17:33 ]
chcę napisać do PKMD i KLUBU MALAWI by zajeli sie rubrykami specjalistycznymi co wy na to ??
[ Dodano: 2008-12-26, 16:50 ]
2. Wniosek o rejestrację, o której mowa w ust. 1, powinien zawierać:
1) tytuł dziennika lub czasopisma oraz siedzibę i dokładny adres redakcji,
3) określenie wydawcy, jego siedzibę i dokładny adres,
4) częstotliwość ukazywania się dziennika lub czasopisma.
TO co do rejestracji może ona kosztować kilkanaście złotych jeśli wszystko zorganizujemy zobowiązuje się dorzucić na resztę może zrobimy jakaś ściepe
[ Dodano: 2008-12-26, 17:33 ]
chcę napisać do PKMD i KLUBU MALAWI by zajeli sie rubrykami specjalistycznymi co wy na to ??
Twórca wielu złotych ciach. Przynajmniej jest wesoło ;]
Aktualnie akwarysta w uśpieniu... przyczajony tygrys czeka na miejsce i sposobność postawienia baniaka. Z nadzieją na zdobycz większą niż 200l
Aktualnie akwarysta w uśpieniu... przyczajony tygrys czeka na miejsce i sposobność postawienia baniaka. Z nadzieją na zdobycz większą niż 200l
- ankon91
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 54
- Imię: Andrzej
- Kontakt:
Myślę, że może najpierw dogadać wszystko, zacząć, a dopiero potem pisać do kogoś w sprawie pomocy? Chyba, że pisać wstępnie
Pomysł popieram jak najbardziej, mimo sprzeczki o elektryka i elektronika, Kazik

Pomysł popieram jak najbardziej, mimo sprzeczki o elektryka i elektronika, Kazik

[31,50] Green Paradise
Mrozy, mrozy...
Mrozy, mrozy...
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 60
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Trzeba by się zastanowić nad nazwą.Kazio pisze:1) tytuł dziennika lub czasopisma oraz siedzibę i dokładny adres redakcji,
Kto nim będzie?Kazio pisze:2) dane osobowe redaktora naczelnego,
Proponuję co 2 miesiąćeKazio pisze:4) częstotliwość ukazywania się dziennika lub czasopisma.
Chyba dobry pomysłKazio pisze:chcę napisać do PKMD i KLUBU MALAWI by zajeli sie rubrykami specjalistycznymi co wy na to
- Kazio
- Akwarysta
Myślę że po prostu magazyn e-akwarystyczne e było by małe wiec wyglądało by na magazyn akwarystyczny.Trzeba by się zastanowić nad nazwą.
Myślę że powinna być rada gazetki (taka organ jest w prawie prasowym) W której skład wchodził by michał modzi i mam nadzieje ja jako pomysłodawca. I rada wybierała by redaktora na określona kadencje. Tak samo myślę że do rady też wchodzili by ludzie z forum wyłonieni w głosowaniu na jakąś kadencje oraz wiadomo trzeba by dać kilka stołków dla PKMD i klubu malawi jeśli by z nami współpracowali.gizun pisze:Kazio napisał/a:
Kto nim będzie?
- RAMZES
- Przyjaciel forum
- Imię: Pawe³
- Kontakt:
Myślę ze ta gazetka to nie był by zły pomysł gdyby oczywiście odpowiednio do tego podejść tylko jest jeden problem żeby taka gazetka powstała to musiał by być sztab ludzi a nie jeden Kazio
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 60
- Imię: Gracjan
- Nazwisko: Nykiel
Ja mógłbym mu pomóc oczywiście w miare moich mozliwości...
-
- Rekin forum
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Ptasie xD
- Kontakt:
A przepraszam kto ma czas aby usiąść i napisać jakiś dobry artykuł?
Bo jakoś sobie tego nie wyobrażam, a kopiować inne to bez sensu ;/
Bo jakoś sobie tego nie wyobrażam, a kopiować inne to bez sensu ;/
"Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
63L z roślinami
63L z roślinami
- Kazio
- Akwarysta
Jak gazeta będzie co 3 miechy to raczej udało się napisać tyle artykułów.