[center][/center]

[center][/center]

[center][/center]

[center][/center]

Moderator: ModTeam
[center][/center]Długo zastanawiałem się nad rodzajem blachy i wybrałem karbowaną z najważniejszej przyczyny - na blasze polerowanej cokolwiek dotkniesz palcem, chlapniesz wodą itd. to wszystko znać. Na karbowanej natomiast zero śladów / testowałem to już w sklepie / Lampę tą zrobiłem głównie dlatego że mam odkryty baniak i jakakolwiek ingerencja w nim to sama przyjemność, lampę wsuwam do końca półki i dostęp do akwa jest znakomity.Osobiście zastosował bym nierdzewkę gładką, polerowaną.
Lepiej odbijała by światło, bo karbowana robi to słabiej.
Przecież nierdzewka polerowana jest tylko z jednej strony.Długo zastanawiałem się nad rodzajem blachy i wybrałem karbowaną z najważniejszej przyczyny - na blasze polerowanej cokolwiek dotkniesz palcem, chlapniesz wodą itd. to wszystko znać.
[center][/center] właśnie chodzi o stronę zewnętrzną blachy, na matowej stronie zostają ślady np. palców a ponieważ w moim przypadku widać cały przód lampy wybrałem karbowaną obustronnie polerowaną. A co do różnych kolorów zew. strony matowej - nie wiedziałem że takowe istnieją, też byłoby ciekawe rozwiązanie bo rozważałem oklejenie zew. strony gdybym kupił polerowaną / ale fajnie wiedzieć na przyszłość - a może kiedyś..... ;) /Przecież nierdzewka polerowana jest tylko z jednej strony.
Wewnętrznej.
Zewnętrzna strona jest matowa, dostępna w róznych kolorach.
Ok.Zbyszek17 pisze:właśnie chodzi o stronę zewnętrzną blachy, na matowej stronie zostają ślady np. palców a ponieważ w moim przypadku widać cały przód lampy wybrałem karbowaną obustronnie polerowaną.