Zawodowo prowadzę firmę, która produkuje skrzynie transportowe w technologii Flight Case przeznaczone dla muzyków, firm nagłośnieniowych, firm organizujących wystawy i ewenty itp.
Wykonuję też garderoby dla aktorów, skrzynie na instrumenty i akcesoria itp..
To tak jako autoreklama

Ale naszedł mnie inny pomysł:)
Jeśli technologia Flight Case z samolotów dotarła do ww branż, to może i akwarystykę obejmie.
Planuję moje akwarium o wymiarach 120x50x50cm i pojemności 300l

Aluminiowe narożniki i okucia, stylowe zawiasy i zamki motylkowe, brązowa lub czarna sklejka ( a może kolorowa, bo mam możliwości wykonać w wielu kolorach:) ) będą super się komponować z kolorowymi rybami i zielenią roślin.
Mój problem polega na tym, że nie bardzo przypominam sobie, czego mi brakowało w moich wcześniejszych szafkach pod akwarium...
Proszę o pomoc, jak zaprojektować szafkę, jakie przegrody, gdzie montować oświetlenie, jaka odległość ma być między wodą a oświetleniem itp... czy cała pokrywa ma być otwierana czy tylko przedni część...
Liczę na waszą pomoc.
Dla osób pomagających mi w tym przedsięwzięciu udzielę rabatu na taką super szafkę

Projekt szafki jak i zdjęcia gotowego akwarium w szafce zamieszczę w tym temacie

P.S
Kto nie wie co to za technologia Flight Case- zapraszam do mnie na stronę www.caser.pl
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Michał Marcak