Nie mogę wstawić avatora do profilu. Pojawia się info,o złym adresie obrazka albo,że jest pusty. Wstawiałam go kolejno do trzech ostatnich rubryk i nic. Mam swoje forum i tam udało mi się pomyślnie wstawić ruchomy obraz, a tu nie. Proszę o pomoc.
PS. Pojawia się czasami info o rozmiarach obrazka w pikselach. Jak je zmienić i jakim programem bo w paint avator przestaje się ruszać. Z góry dzięki.
Jak wstawić avator do postu?
Moderator: ModTeam
- D4ni3l
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 240
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: Jak wstawić avator do postu?
Witam. Avatar do postu wstawiasz klikając tu: http://e-akwarystyka.pl/profile.h ... ditprofile
Następnie na samym dole znajdziesz: Panel kontrolny Avatarów.
Wysyłasz avatar albo z komputera, albo podajesz adres do zdjecia, jezeli jest on w internecie ;p
Pamiętaj: Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 80 pikseli, wysokość większa niż 80 pikseli, a rozmiar większy niż 12kB. Rozmiary mozesz zmienic np. w paint shop pro, photoshop, lub... po prostu paint
Pozdrawiam!
Następnie na samym dole znajdziesz: Panel kontrolny Avatarów.
Wysyłasz avatar albo z komputera, albo podajesz adres do zdjecia, jezeli jest on w internecie ;p
Pamiętaj: Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 80 pikseli, wysokość większa niż 80 pikseli, a rozmiar większy niż 12kB. Rozmiary mozesz zmienic np. w paint shop pro, photoshop, lub... po prostu paint

Pozdrawiam!
Niektórym od władzy odbija... cóż poradzić.