bambus w akwarium i na "pokrywie" i grota ze skał

Moderator: ModTeam

Awatar użytkownika
natimati
Stały bywalec
Pojemność akwarium: 112
Imię: Natalia
Kontakt:

bambus w akwarium i na "pokrywie" i grota ze skał

Post autor: natimati » 2007-08-22, 14:31

wpadłam na pomysł żeby zrobić z pomocą bambusa ładne akwarium ( bambus poniżej ) sasiad ma bambusy wiec bym wzięła i złączyła bym je w jedną kupę jako pokrywę na akwarium mam trochę miejsca na szafce ( na której stoi akwarium ) czyli przed akwarium taką " półeczkę " w akwarium na tyle bambusy ( rzadko rozstawione ) i kokos niedaleko korzeń i rośliny co podstawa :) :-)

mam też inny pomysł i żeby nie zawalać forum napisze tu
to ogólnie o grocie widziałam w sklepie zoologicznym takie "skałki do hodowli ryb i żółwi " i pomyślałam że ładną grotę można było by zrobić z tego tak jak w temacie hmm nie pamiętam nazwy ale dam fotki ( przepraszam że daje ale mi porostu sie bardzo podoba ) czekam na wasze wypowiedzi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
dzidek1983
Obłąkany forumowicz
Pojemność akwarium: 54
Imię: Piotr
Kontakt:

Re: bambus w akwarium i na "pokrywie" i grota ze skał

Post autor: dzidek1983 » 2007-08-22, 15:01

jeden z tych slimakow tam chyba jeszcze zyje :!: szybko ratuj go zanim zje go potwor z groty :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a tak serio to pomysł z bambusem mi sie podoba tylko co z oświetleniem akwa

co do skał to jak najbardziej możesz sobie grotki porobic tylko pamietaj o sprawdzeniu kamieni czy sie nadaja a potem o sklejeniu ich silikonem aby grota nie zawalila sie przypadkowo na mieszkańca

ODPOWIEDZ