Oświetlenie
Naprawde sklep godny polecenia, a raczej nie sklep tylko cos w rodzaju hurtowni, oczywiście sprzedaż detaliczna. Oświetleni SUPER!
Przerobiłem pokrywe z 2 świetlówek(ktore były od nowości) na 8:) ceny uważam za bardzo niskie, ponieważ firma ta jest zarazem producentem i może sobie na to pozwolić.
zestawy t5, t8 dziecinnie proste w montarzu i naprawde w akwarium dosyc szybko widac efekty:)
Sklep znajduje sie w Warszawie ale prowadzi również sprzedaż wysyłkową, wszystkie informacje na www.zoolight.pl
POLECAM!!
Oświetlenie www.zoolight.pl
Moderator: ModTeam
- jeden
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 450
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Oświetlenie www.zoolight.pl
Ostatnio zmieniony 2007-10-20, 23:37 przez jeden, łącznie zmieniany 1 raz.
- matix
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 72
- Imię: Mateusz
- Nazwisko: Konieczny
Re: Oświetlenie www.zoolight.pl
także bardzo polecam ten sklep,zamówiłem tam zestaw philips ekonomiczny 2x8 watt za 64zł!!(czyli statecznik,2 startery,2 odbłyśniki aluminiowe.4 oprawki bryzgoszczelne,kabel zasilający z włącznikiem)montaż bardzo prosty i działa super,ps. tylko tam znalazłem zestaw 2x 8watt. ;-) ;-) ogólnie godne polecenia.
- D4ni3l
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 240
- Imię: Daniel
- Kontakt:
także polecam
Tanio. Dobrze zapakowane.
ps: jaka reklama sie zrobila ;d

ps: jaka reklama sie zrobila ;d
Niektórym od władzy odbija... cóż poradzić.
- kowcio
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 0
Reklama reklamą. Ale jesli ktoś jest rzetelny to warto polecić.
Zoolight sprzedaje też na allegro. I tam u nich kupowałem a na wszelkie pytania zawsze otrzymywałem szybką i bezinteresowną odpowiedź.
Zoolight sprzedaje też na allegro. I tam u nich kupowałem a na wszelkie pytania zawsze otrzymywałem szybką i bezinteresowną odpowiedź.
- arturusrex
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 60
- Imię: Artur
- Kontakt:
Jak reklama to reklama :-) Jak najbardziej sklep godny polecenia. Ceny najniższe na rynku, zestawy bardzo dobrze skomponowane, profesjonalnie zapakowana przesyłka. POLECAM !!