Firma katrinex
Moderator: ModTeam
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 174
- Imię: Micha³
Firma katrinex
Polecacie pokarmy tej firmy?
112l roślinne - HM, HC, rotala rotundifolia, didiplis diandra, blyxa japonica
30l mcharium - erect moss, fontinalis antypyretica, flame moss, spiky moss oraz riccia sp. Dwaft
25l mcharium - taiwan moss, peacock moss, fissidens fontanus oraz subwassertang i riccardia chamedryfolia
7,5l - stringy moss
Pozdrawiam, Michał Danielczyk
30l mcharium - erect moss, fontinalis antypyretica, flame moss, spiky moss oraz riccia sp. Dwaft
25l mcharium - taiwan moss, peacock moss, fissidens fontanus oraz subwassertang i riccardia chamedryfolia
7,5l - stringy moss
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Re: Firma katrinex
Jak najbardziej, to jeden z największych i najbardziej uznanych producentów.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 174
- Imię: Micha³
kupiem czerwoną larwę ochotki. Pisze że należy przechowywać w -20 stopniach C. Może być -15? I druga sprawa to jak się podaje taki pokarm. Mam w kostkach. Wygląda jak tabliczka czekolady.
112l roślinne - HM, HC, rotala rotundifolia, didiplis diandra, blyxa japonica
7,5l - stringy moss
7,5l - stringy moss
- Morter
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 80
- Imię: Piotr
- Kontakt:
o ile sie nie mylę bierzesz taką kostkę wrzucasz ją np do kieliszka sporego (50 będzie ok) zalewasz ciepłą wodę aby się rozpuściła i lekko płuczesz, odcedzasz i podajesz.
jeśli się mylę, lub jeśli ktoś zna lepsze sposoby podawania takiego pokarmu - niech pisze
jeśli się mylę, lub jeśli ktoś zna lepsze sposoby podawania takiego pokarmu - niech pisze

Życie ma cierpki smak, ale ja lubię wytrawne drinki...
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl