wiec jak wiecie szykuje sie do zalozenia 200 l juz ludzie na tym forum mi dokladnie odpowiedzieli i wytlumaczyli co i jak!wiec zrobilem sobie liste co potrzebuje i dzis rano uderzylem do sklepow!bylem w 2 bo jak sie okazalo 3 zlikwidowali!
i juz wiem ze nic tam nie kupie!!!!!!
1 wyglada ja melina zuli!najarane smród, ryby ... widzialem ze 3 jakies sumy co maja pewnie problem zeby zawrocic w akwa..!neonki bo je chce mialy poodgryzane płetwy!chce jeszcze kakadu i otoski!u nich nie ma moze w polowie lutego beda..!rosliny hhihi brak albo jakies kawalki!na sprzet nie zerkalem bo szybko wybilem masakra!akwa tak przeplnione,,,!a sprzedawcy bo jest ich 2:P udaja fachowcow czytajac wasze forum tydzien wydalo mi sie ze wiem wiecej!
2.niby wsio ok zadbane ale malo tego jakos!raczej wiekszosc na zamowienie rybki tez nie wielki wybor!a sprzedawca to chyba z tesco nie ma pojecia o niczym on tylko sprzedaje!
wiec sprzet zamowie z allegro!chyba ze kupie wsio w wawie dzis moja dziewczyna ma sie zorientowac w cenach!wiec sprzet jakos skompletuje!a co do rybek i roslin juz gorzej!chyba zebym je zakupil w wawie i tu przywiozl jets to okolo 100 km dworzec przy arkadi jezdze pociagem i zajmuje to 2-4 h wiecie PKP!!!!jest szansa dowiesc rybki zywe?jesli tak to poradzcie jak!dzieki
[ Dodano: 2008-01-19, 16:44 ]
pomozecie?
ciechanow
Moderator: ModTeam
-
- Zainteresowany
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: tomek
- Morter
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 80
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Re: ciechanow
w 2 4 godziny spokojnie dowieziesz rybki żywe. Poproś jeśli to możliwe, żeby przygotowali na dłuższą podróż, sam lepiej zabezpiecz i tyle. Nic się nie powinno stać.chemik1986 pisze:-4 h wiecie PKP!!!!jest szansa dowiesc rybki zywe?j
Życie ma cierpki smak, ale ja lubię wytrawne drinki...
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl