Wegetarianizm i jego odmiany.
Moderator: ModTeam
- 
				aidi
- Przyjaciel forum
- Pojemność akwarium: 50
- Imię: Gosia
- Kontakt:
Re: Wegetarianizm i jego odmiany.
polecam również wiare w niewidzialnego różowego jednorożca tak do kompletu :hyhy:

- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Jednorożec mniam mniam :-)

Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
						Złote ciacha come back

- Plewek01
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: Pawe³
- Kontakt:
A tłuściutki  tak na poważnie to szanuję wege, aczkolwiek też nie jestem za brakiem mięsa w diecie, gdyż po prostu potrzebuję dużo białka z mięsa i nie jestem w stanie wyżyć z warzywek
 tak na poważnie to szanuję wege, aczkolwiek też nie jestem za brakiem mięsa w diecie, gdyż po prostu potrzebuję dużo białka z mięsa i nie jestem w stanie wyżyć z warzywek  Ale ogólnie pozdrawiam...
 Ale ogólnie pozdrawiam...

tak na poważnie to szanuję wege, aczkolwiek też nie jestem za brakiem mięsa w diecie, gdyż po prostu potrzebuję dużo białka z mięsa i nie jestem w stanie wyżyć z warzywek
 tak na poważnie to szanuję wege, aczkolwiek też nie jestem za brakiem mięsa w diecie, gdyż po prostu potrzebuję dużo białka z mięsa i nie jestem w stanie wyżyć z warzywek  Ale ogólnie pozdrawiam...
 Ale ogólnie pozdrawiam...- suchy
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 96
- Imię: Rafa³
Ja dla odmiany nie po to jestem na samym szczycie lancucha pokarmowego zeby jesc salate  :rotfl:

- Plewek01
- Rekin forum
- Imię: Pawe³
- Kontakt:
Hehe...akurat na szczycie to sądzę, że nie jesteśmy...ale Rafale też twierdzę, że ja z sałaty nie wyżyję, choć nie twierdzę że są osoby (ludzie) którzy dają radę i chcą 

- bercia289
- Przyjaciel forum
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Bernadetta
- Nazwisko: Baranowicz
- Kontakt:
Jeśli ktoś chce to proszę bardzo. tylko takie małe ale. wegetują muszą swojsko dietę ustalać zdietetykami. robić często badania krwi a tu już trzeba pobrać krew za pomocą igły. (czyli kolejny minus) :-D 
Zazwyczaj traktowała wege jako oszolomy. (tłumacze) bo na takich tylko trafiałam na innych forach . Ale jesli ktoś jest normalny i gada z sensem oraz nie obraza miesozercow to i ja będę z szacunkiem się odnosić do Was. ;-)

Zazwyczaj traktowała wege jako oszolomy. (tłumacze) bo na takich tylko trafiałam na innych forach . Ale jesli ktoś jest normalny i gada z sensem oraz nie obraza miesozercow to i ja będę z szacunkiem się odnosić do Was. ;-)
Nie każdy kto posiada akwarium jest akwarysta.
./redir/https://www.facebook.com/SklepZoologicz ... ts&fref=ts
NIE MĘCZ RYB W KULI!!!
./redir/http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=9626199
NIE MĘCZ RYB W KULI!!!
- 
				aidi
- Przyjaciel forum
- Pojemność akwarium: 50
- Imię: Gosia
- Kontakt:
wybacz bercia289 ale potne twój post i po kolei odpowiem
podsumowując całą dyskusję: forum akwarystyczne to nie miejsce do nawracania na dietę czy religie, o poglądach tych czy innych można pogadać w green way'u lub grey canie lub każdej innej restauracji, ew w domu czy na plaży gdy się mówi bez cenzury co się na prawdę myśli i widzi się tego z kim się rozmawia, nie mam się zamiaru kłócić z nikim z forum maol, Kaef,Plewek01,suchy i ty bercia289 (a także wielu innych nie wymienionych) szanuje was jako akwarystów i staram się od was czegoś o tej dziedzinie nauczyć, bo macie na prawdę ogromną wiedzę, nasze podejście w niektórych sprawach się różni , ale z drugiej strony jak by każdy był taki sam to życie by było nudne

do dietetyka trafiłam przypadkowo (w auchanie na dnach zdrowego żywienia i promocji produktów mniejszościowych przy okazji tropienia oscypka) i diety on mi nie ustalał, była to czysta wymian poglądów, na temat tego co i jak, fakt że zdradziła mi trik na sytośćbercia289 pisze:Jeśli ktoś chce to proszę bardzo. tylko takie małe ale. wegetują muszą swojsko dietę ustalać zdietetykami.
,,80% kobiet a kobietą jestem ma problem z uzupełnieniem żelaza, a wegetarianki i weganki zwłaszcza" to było twierdzenie mojej lekarz prowadzącej jak usłyszała e jestem wege, w tym momencie a było to 5 lat od przejścia pierwszy raz poszłam na badanie krwi, efektem badania było wielkie zdziwienie (moje również) żelazo u mnie jest w górnych granicachbercia289 pisze: robić często badania krwi a tu już trzeba pobrać krew za pomocą igły. (czyli kolejny minus) :-D
czy jestem oszołomem czy nie oceń to sama, ja szanuje Cię jako akwarystkę gdyż masz dużą wiedzę na ten temat, znam cię z innych for odnośnie innych zwierząt, tej tematyki jednak poruszać nie będę, jestem obrońcą praw zwierząt i nie jadam tego co kocham i chronię, nawracanie chwilowo mi przeszło, a przez internet nawracać :zdziwko: to zawsze budziło mój niesmak,bercia289 pisze:Zazwyczaj traktowała wege jako oszolomy. (tłumacze) bo na takich tylko trafiałam na innych forach . Ale jesli ktoś jest normalny i gada z sensem oraz nie obraza miesozercow to i ja będę z szacunkiem się odnosić do Was. ;-)
podsumowując całą dyskusję: forum akwarystyczne to nie miejsce do nawracania na dietę czy religie, o poglądach tych czy innych można pogadać w green way'u lub grey canie lub każdej innej restauracji, ew w domu czy na plaży gdy się mówi bez cenzury co się na prawdę myśli i widzi się tego z kim się rozmawia, nie mam się zamiaru kłócić z nikim z forum maol, Kaef,Plewek01,suchy i ty bercia289 (a także wielu innych nie wymienionych) szanuje was jako akwarystów i staram się od was czegoś o tej dziedzinie nauczyć, bo macie na prawdę ogromną wiedzę, nasze podejście w niektórych sprawach się różni , ale z drugiej strony jak by każdy był taki sam to życie by było nudne
- maol
- Moderator
A kto tu się chce kłócić  Ja tam tylko ironizuję
 Ja tam tylko ironizuję  Jednorożec tłuściutki smaczny jest
 Jednorożec tłuściutki smaczny jest 

Ja tam tylko ironizuję
 Ja tam tylko ironizuję  Jednorożec tłuściutki smaczny jest
 Jednorożec tłuściutki smaczny jest 
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
						Złote ciacha come back

- bercia289
- Przyjaciel forum
- Imię: Bernadetta
- Nazwisko: Baranowicz
- Kontakt:
A czy napisałam, że jesteś? :-P Ja po prostu napisałam z czym się spotkałam ;-)

Nie każdy kto posiada akwarium jest akwarysta.
NIE MĘCZ RYB W KULI!!!
NIE MĘCZ RYB W KULI!!!
- kbtor
- Moderator
- Imię: Krzysiek
Nawet nie warto pisać nic sensownego w tym temacie, szkoda że ciekawa dyskusja zeszła na tak filozoficzne i górnolotne wyżyny.

- maradona
- Rekin forum
- Imię: Magda
O, widzę, że tamat się rozrasta.

Dlaczego minus?bercia289 pisze:robić często badania krwi a tu już trzeba pobrać krew za pomocą igły. (czyli kolejny minus) :-D
Niestety tak się zadarza. Moim zdaniem z taką osobą nie warto nawet dyskutować.bercia289 pisze:Ale jesli ktoś jest normalny i gada z sensem oraz nie obraza miesozercow to i ja będę z szacunkiem się odnosić do Was.
- kbtor
- Moderator
- Imię: Krzysiek
bercia panicznie boi się igiełmaradona pisze:O, widzę, że tamat się rozrasta.
bercia289 napisał/a:
robić często badania krwi a tu już trzeba pobrać krew za pomocą igły. (czyli kolejny minus) :-D
Dlaczego minus?

- SooB3k
- Stały bywalec
- Imię: Krystian
Ta dyskusja wlasnie ukazala mi wladze Akwarybki oraz wplyw innych userow i ich rang. 
Za moje slowa "Relgie to bajki dla doroslych" Akwarybka usunela posta bo obrazam jej religie, ale jak Wy po sobie jedziecie i prawicie sobie same ironie i nie teksty to jakos napinki nie ma.
Dziwne ze tylko mojego posta usunieto a nie innych sadza po wypowiedziach innych.

Za moje slowa "Relgie to bajki dla doroslych" Akwarybka usunela posta bo obrazam jej religie, ale jak Wy po sobie jedziecie i prawicie sobie same ironie i nie teksty to jakos napinki nie ma.
Dziwne ze tylko mojego posta usunieto a nie innych sadza po wypowiedziach innych.
Zapraszam na ./redir/http://forum.wspolniegramy.pl/index.php
						- maol
- Moderator
To teraz na serio - kończymy

Złote ciacha come back
						Złote ciacha come back