Warszawa
Moderator: ModTeam
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Joanna
Re: Warszawa
Kompletna bzdura, żaden sklep nie bierze ryb z Arkuszowej, dlatego sprzedaje na sztuki w cenach hurtowych. Ryby na arkuszowej - tragedia, nie da sie ukrć. Więc po co pisać bzdury że jest inaczej Reszty nie chce mi sie komentować, bo ci którzy tam byli to wiedzą.croc pisze:80% Warszawskich sklepów bierze ryby z Arkuszowej. Jak byłem tam (a bywałem często), to w kartonach stały worki z rybami przygotowane do wysyłki, a nich napisane sklepy:
Kakdu: Arkadia, Wileńska, Praga,
Anna Zoo: Złote Tarasy, Galeria Mokotów,
Pyszczak
itd.
Fakt, że jak zaglądałem do sekcji ryb, to dobrego wrażenia to nie robiło, ale tak czy inaczej większośc ryb z importu przechodzi przez tę hurtownię.
[ Dodano: 2009-11-24, 18:22 ]
Sklep Galaxias został przeniesiony na ul. Bacewiczówny 2 , 100m od stacjai metra stokosy.pyotr pisze:bylem tam i niczego nie znalazlem, nic nul.jeden pisze:Moim zdaniem jeżeli chodzi o rośliny w Warszawie to tylko Sklep GALAXIAS
ul. Koncertowa 3/5 Warszawa(przy wyjściu metra ursynów).
oblazlem ten blok nic, obszedlem okolice nic.
jedyne co znalazlem to 4cm srednicy oparzenie na stopie
wiec krew mnie zalala i poszedlem do leclerca
a lecrec nie jest o 500m z tamtad tylko caly kilometr
wrrr
ale przynajmniej w leclercu kupilem co chcialem ;p
Duża dostawa roslin na poczatku przyszłego tygodnia.
tel do sklepu 600 633 155
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 375
- Imię: Wojtek
Witam.
Czy ktoś może mi podać dokładny adres hurtowni akwarystycznej "ZOO EKSPERT".Wiem,że jest w Ząbkach,ale proszę o dokładny adres.Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam.
Czy ktoś może mi podać dokładny adres hurtowni akwarystycznej "ZOO EKSPERT".Wiem,że jest w Ząbkach,ale proszę o dokładny adres.Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam.
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 127
- Imię: Piotr
Zbiornik i sprzęt
Chciałbym zamówić zbiornik 125l na wymiar, pokrywę z tafli szła i belkę oświetleniową oraz pozostały osprzęt.
Proszę o polecenie dobrego sklepu, najlepiej w oklolicach Służewia lub Ursynowa.
Proszę o polecenie dobrego sklepu, najlepiej w oklolicach Służewia lub Ursynowa.
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: marta
jesli chodzi o kupno sprzetu to polecam sklep zebra zoo w józefowie- kupilam tam calkiem tanio filtr Eheim classic. OBSŁUGA BAARDZO MIŁA
szafki na arkuszowej. mimo zamieszania panujacego w sklepie ceny maja najkorzystniejsze. Trzeba jednak poczytać opinie o sklepie wystawione na allegro-cos w tym jest. Kontakt telefoniczny bardzo ciężki- najlepiej kupowac towar osobiście i bez zamiawiania.
ryby kupowałam głównie w kakadu (arkadia, złote tarasy, wola park) uwazam że wszędzie panuje przerybienie i to potworne! Jednak rybki byly zdrowe mimo to i bez kwarantanny.
W najblizszych dniach jade na Radzyminska- maja najwiekszy wybór ryb a ceny warszawskie.... dopiero pare lat temu sie zorientowalam ze fryzjerzy czy co gorsze koncerty w innych miastach bywaja tańsze, wiec chyba żyjąc tu można się przyzwyczaić
szafki na arkuszowej. mimo zamieszania panujacego w sklepie ceny maja najkorzystniejsze. Trzeba jednak poczytać opinie o sklepie wystawione na allegro-cos w tym jest. Kontakt telefoniczny bardzo ciężki- najlepiej kupowac towar osobiście i bez zamiawiania.
ryby kupowałam głównie w kakadu (arkadia, złote tarasy, wola park) uwazam że wszędzie panuje przerybienie i to potworne! Jednak rybki byly zdrowe mimo to i bez kwarantanny.
W najblizszych dniach jade na Radzyminska- maja najwiekszy wybór ryb a ceny warszawskie.... dopiero pare lat temu sie zorientowalam ze fryzjerzy czy co gorsze koncerty w innych miastach bywaja tańsze, wiec chyba żyjąc tu można się przyzwyczaić

BOBik
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 126
- Imię: Krzysiek
Iquitos otworzył nowy sklep na Gocławiu,ul. Rechniewskiego 12.Większość zna tą firmę więc nie będę pisał o nich.Niemniej jednak zakupy sprzętu,pokarmów itp.ze względu na ceny stanowi atrakcyjną alternatywę.
Młoda obsługa nie jest jeszcze skażona syndromem"iquitosa"(czyt.brak zainteresowania klientem)
Młoda obsługa nie jest jeszcze skażona syndromem"iquitosa"(czyt.brak zainteresowania klientem)

-
- Nowicjusz
- Imię: Piotrek
polecam dobry sklep akwarystyczny na sekundowej 1 na terenie jakiś magazynów nazwa A&P group są na allegro pod nickiem anatech i anusia 1701, obsługa miła i niskie ceny
-
- Akwarysta
- Imię: Jakub
To jak wszyscy coś polecają to i ja coś polecę
Akwarium-Hobby na Solidarności sklepik istnieje jak jeszcze byłem szczawikiem i chodziłem tam z ojcem.Tradycję ma długą a i sprzedawcy oraz sam właściel mają ogromną wiedzę na temat akwarystyki a i nie wciskają nikomu nic na siłę.Mają duży wybór Apisto także WF oraz wiele innych ciekawych ryb.

Loża Szyderców
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 450
- Imię: Tomasz
Odradzam sklep na arkuszowej, ryby chore, w każdym zbiorniku kilka zdechłych na dnie leży, nikt tego nawet nie sprząta....Jedyny plus - miła obsługa.
-
- Nowicjusz
- Imię: Kasia
Witam
Chciałam polecić mieszkańcom Warszawy i okolic centrum kamienia "Brzozowy Raj".
Nie jest to sklep stricte akwarystyczny, ale można dostać tam kamienie, żwiry czy korzenie w bardzo atrakcyjnych cenach! Bardzo duży wybór kamienia, miła i przede wszystkim kompetentna obsługa plus ceny dużo niższe niż w innych podobnych punktach. Sklep ten umiejscowiony na dużym ładnym placu, to latem piękne miejsce, do obejrzenia największe w Warszawie ekspozycja-oczka wodne itp. Punkt jest otwarty cały rok- również zimą, wszystko do obejrzenia pod dachem- nie ma obawy przed zaspami ;)
Polecam serdecznie
http://brzozowyraj.pl/
tel. 608 895 477
(Punkt znajduje się w przy warszawskiej miejscowości Opacz Kolonia; dla zmotoryzowanych bardzo łatwy dojazd np. Alejami Jerozolimskimi, jeśli ktoś preferuje komunikację miejską kilkadziesiąt metrów od centrum jest przystanek kolejki WKD, oraz przystanki autobusów 207 oraz 177)

Chciałam polecić mieszkańcom Warszawy i okolic centrum kamienia "Brzozowy Raj".
Nie jest to sklep stricte akwarystyczny, ale można dostać tam kamienie, żwiry czy korzenie w bardzo atrakcyjnych cenach! Bardzo duży wybór kamienia, miła i przede wszystkim kompetentna obsługa plus ceny dużo niższe niż w innych podobnych punktach. Sklep ten umiejscowiony na dużym ładnym placu, to latem piękne miejsce, do obejrzenia największe w Warszawie ekspozycja-oczka wodne itp. Punkt jest otwarty cały rok- również zimą, wszystko do obejrzenia pod dachem- nie ma obawy przed zaspami ;)
Polecam serdecznie
http://brzozowyraj.pl/
tel. 608 895 477
(Punkt znajduje się w przy warszawskiej miejscowości Opacz Kolonia; dla zmotoryzowanych bardzo łatwy dojazd np. Alejami Jerozolimskimi, jeśli ktoś preferuje komunikację miejską kilkadziesiąt metrów od centrum jest przystanek kolejki WKD, oraz przystanki autobusów 207 oraz 177)