40l - dżungla by Morter

W tym dziale każdy może zaprezentować swoje akwaria :)

Moderator: ModTeam

Ocena akwarium

idealne, nic bym nie zmienił/a
5
17%
bardzo mi się podoba, ale zawsze coś można poprawić
11
38%
Akwarium raczej przeciętne
12
41%
kiepsko wypada na tle innych
1
3%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
polsky
Nowicjusz
Pojemność akwarium: 240
Imię: Tomek
Kontakt:

Re: 40l - dżungla by Morter

Post autor: polsky » 2007-09-21, 05:44

hmm ..czytajac wczesniej wszystkie Twoje posty myslalem ze Twoje akwa bedzie naprawde czyms wyjatkowym ..a tu lipa.. jak dla mnie to za duzo roslin i niby przemyslane a wyglada tak wsio na kupe malo przestrzeni (moze tylko na tych zdjeciach taki efekt a w rzeczywistosci inaczej) ..ale jak zwykle ...tyle mojego co sobie popisze:) pzdr
podpisu brak...

Awatar użytkownika
Morter
Rekin forum
Pojemność akwarium: 80
Imię: Piotr
Kontakt:

Re: 40l - dżungla by Morter

Post autor: Morter » 2007-09-21, 16:03

polsky pisze:hmm ..czytajac wczesniej wszystkie Twoje posty myslalem ze Twoje akwa bedzie naprawde czyms wyjatkowym ..a tu lipa.. jak dla mnie to za duzo roslin i niby przemyslane a wyglada tak wsio na kupe malo przestrzeni (moze tylko na tych zdjeciach taki efekt a w rzeczywistosci inaczej) ..ale jak zwykle ...tyle mojego co sobie popisze:) pzdr
sam wygląd to nie wszystko ;) poza tym, gdybyś przeczytał kilka postów wcześniej, to dowiedziałbyś się, że połowa (jak nie więcej) roślin już wyleciała :) teraz jest przestrzenniej i myślę, że lepiej :) zdjęć na razie nie daję, bo jeszcze chcę zrobić parę rzeczy, ten temat był już do zamknięcia, bo właśnie zdjęcia nie aktualne itp, ale ciągnąłem temat nawozu dla roślin :) oczywiście uwagi cenne i trafne (nawet już zastosowane jak mówiłem :D ) Mam nadzieję, że na nowych zdjęciach się nie zawiedziesz, ale proszę mnie nie przeceniać :)
Życie ma cierpki smak, ale ja lubię wytrawne drinki...

strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl

ODPOWIEDZ