Giełda w Łodzi
Moderator: ModTeam
- ŁukaszInterista
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: £ukasz
- Kontakt:
Giełda w Łodzi
Hej. Chciałbym się was zapytać o giełdę na ul. Równej. Dokładnie to o ceny ryb, np. paletek, arowan, innych rzadkich gatunków. Pytam bo nie wiem czy opłaca się jechać. Chcę się zaopatrzyć hurtowo.
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Re: Giełda w Łodzi
Giełda na ulicy Rownej obsługuje tylko i wyłącznie osoby posiadające działalność gospodarczą w zakresie zoologi - klienci indywidualni nie są tam wogóle wpuszczani. Poza tym, co rozumiesz przez hurt - bo większość ryb sprzedaje sie tam "zapakowane" po np. 100 szt. i nikt nie rozdziela takich paczek - tam nie ma akwariów wystawowych, sa juz popakowane wczesniej ryby, z reguły zresztą pod wcześniejsze zamówienia.
To najwieksza i najstarsza taka impreza w Polsce, i zakupy tam, nie ma co ukrywać, sa opłacalne. Ale wyjazd "w ciemno", bez działalnosci zoologicznej w 99,9% kończy sie pocałowaniem klamki.
To najwieksza i najstarsza taka impreza w Polsce, i zakupy tam, nie ma co ukrywać, sa opłacalne. Ale wyjazd "w ciemno", bez działalnosci zoologicznej w 99,9% kończy sie pocałowaniem klamki.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

- ŁukaszInterista
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: £ukasz
- Kontakt:
Ja mam taką działalność. Pytam bo nie wiem czy są duże różnice cenowe w porównaniu do np. hurtowni warszawskich.
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Jak najbardziej są. Hurtownie warszawskie zaopatrują sie... właśnie tam.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back