Kiedyś jadąc do sklepiku zoo zobaczyłem znak pokazujący inny sklep . "-Co mi tam" , pomyslałem . I zachwalam do dzis bo chodze do tego sklepu codziennie . Max przerwa trwała 3 dni . Zacznijmy od tego że są tam rybki idealne dla nowego akwarysty - Piękne Gupiki w niskiej cenie . Są tam również ryby dla zaawansowanych jak Paletki . Ale gwoździem programu jest akwarium 720 Litrów . Są tam ryby tak wielkie i wspaniałe jak np. Duch , że chodząc po sklepie ciągle mój wzrok wisi na akwarium . W sklepie jest dwóch sprzedawców . Pan Kazimierz (pseudo : Dziadziuś xD) I Pani X (nie znam imienia ) chyba żona Pana Kazika . Obydwoje świetnie znają się na akwarystyce i są bardzo sympatyczni . Raz z dziadkiem przegadałem 1,5 godziny
Po co piszę o zwykłym osiedlowym sklepiku?? Bo jest mały ale wielki . Sklepy takie jak ten w "żanie

" , Madisonie i na Matarni są guziczkiem w porównaniu do tego . Dlaczego?? Ceny Panowie , ceny ! (no i Panie też

)
Naprawde polecam sklep . Potem podam dokładny adres . Zapomniałem dopisać że jest tam dość Sporo ładnych korzeni , roślinek i bardzo dużo przedmiotów typu - pokarmy , preparaty uzdantniające Ph i tym podobne .
Wiem że nic nie wiem ale kiedyś się dowiem.