-rośliny (spory wybór, co tydzien przychodzi coś nowego warto zaglądać ja wreszcie trafiłem u nich na "heńka"

-możliwość zamówienia akwarium na dowolny wymiar (oczywiście u każdego szklaża da się zrobić to samo nawet taniej ale szklarz nie zrobi nietypowego wymiaru akwa wraz z pokrywa - raczej droga sprawa ale + za możliwość)
-spory wybór rybek (oczywiście są w białymstoku z wiekszym - patrz to samo jak rosliny - Z bratem trafiliśmy u nich na Neolamprologus sexfasciatus gold

-Są w stanie zamówić jak to ujął sprzedawca "bardzo duży % ryb dostępnych w sprzedaży w polsce" - nie wiem jak w praktyce ale w teorii niezle to brzmi
-Krewetki - ciagle na stanie mają tylko podstawy jednak widziałem już u nich bieny, red bee, yellowki, i cos tam cos tam red nose - nie pamietam dokladnie

Ogólnie mili ludzie. Pracuje tam teraz Artur (ten człowiek w okularach o którym była mowa wczesniej że był w ZooNaturze) wiec nawet na naprawde trudne zagadanienia można dostać odp. Reszta (naliczylem jeszcze 2 akwarystów) może nie dorównuja wyżej wymienionemu ale ciemnoty nie wciskają. Są też i minusy takie jak niektóre ceny. Ale ogólnie sklep pozytywny.