Witam wszystkich,
Ostatnimi czasy jestem coraz bardziej poirytowany tym iz wszystko co potrzeba mi do akwarystyki musze zamawiac z netu... Wiadomo przesylka itd, koszty nieraz nieziemskie.
Tutaj sle pytanie do was moi mili.... Czy zna ktos miejsce w Poznaniu lub w okolicach gdzie zakupie np swietlowki akwarystyczne oczywiscie nie Hagena, Sery czy innych takich tylko np Philipsa, Sylvani, Narva'y itd... ??
Poznań - wieś akwarystyczna
Moderator: ModTeam
-
- Zainteresowany
- Pojemność akwarium: 220
- Imię: Mati
Re: Poznań - wieś akwarystyczna
Tak to prawda co napisałeś o Poznaniu. Możesz poszukać w Aquamedicu w Bogucinie. Jest też dobry sklep w Panoramie, "Słoń" się nazywa. W Galerii Malta mają otworzyć pierwszy w Poznaniu sklep "Kakadu" Niezły akwarystyczny to sklep to "Bajcik" w Przeźmierowie 

-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Rafi
Dzieki za odpowiedź,
Słonia i panow tam pracujacych znam juz bardzo dlugo i wlasnie tam zamierzam skierowac swoje kroki jesli chodzi o zamowienie. Bajcik juz pare ladnych lat, także.
Bogucin 1 na liscie do odwiedzenia;) Ale brak czasu niestety. A kakadu... hmn no wlasnie ciekawi mnie jak to bedzie wygladac. W necie malo o nich, a szczegolnie o nowej filli w poznaniu.
Jak narazie testuje Osrama (nie bic) zobaczymy... Te swietlowki dostalem od reki i tanio:P reszta jak narazie net lub zamowienie w w/w sklepach.
Dzieki i pozdrawiam
Słonia i panow tam pracujacych znam juz bardzo dlugo i wlasnie tam zamierzam skierowac swoje kroki jesli chodzi o zamowienie. Bajcik juz pare ladnych lat, także.
Bogucin 1 na liscie do odwiedzenia;) Ale brak czasu niestety. A kakadu... hmn no wlasnie ciekawi mnie jak to bedzie wygladac. W necie malo o nich, a szczegolnie o nowej filli w poznaniu.
Jak narazie testuje Osrama (nie bic) zobaczymy... Te swietlowki dostalem od reki i tanio:P reszta jak narazie net lub zamowienie w w/w sklepach.
Dzieki i pozdrawiam
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 160
- Imię: Wojciech
- Nazwisko: Pietraszczak
- Kontakt:
Witam .
Akurat co do sklepu to na oś.Kosmonautów w Poznaniu można zamówić świetlówki i wszystko co jest Ci potrzebne do akwa , parę rzeczy już tam zamawiałem
Akurat co do sklepu to na oś.Kosmonautów w Poznaniu można zamówić świetlówki i wszystko co jest Ci potrzebne do akwa , parę rzeczy już tam zamawiałem

Dance for Live