Ale mi się miło zrobiło ;)Oriana pisze:ale na prawdę bardzo mi pomogliście, zwłaszcza kochana xkameliax podnosząc mnie na duchu i dając kopa, kiedy świruje

A Baniaczek mi się podoba strasznie!

Pozdrawiam serdecznie ;)
P.S. Na kiedy termin? ;)
Moderator: ModTeam
Ale mi się miło zrobiło ;)Oriana pisze:ale na prawdę bardzo mi pomogliście, zwłaszcza kochana xkameliax podnosząc mnie na duchu i dając kopa, kiedy świruje
Ojej Maol dziękuję... to teraz zrobiło mi się na prawdę głupio, że tak na Ciebie wczoraj naskoczyłam...maol pisze:Oriana, to naprawdę ładny zbiornik
Ojej Maol dziękuję... to teraz zrobiło mi się na prawdę głupio, że tak na Ciebie wczoraj naskoczyłam...Przepraszam...
Ohhh jejku jejku, ależ pochwały... rumienię sięTimur pisze:Ojej Maol dziękuję... to teraz zrobiło mi się na prawdę głupio, że tak na Ciebie wczoraj naskoczyłam...Przepraszam...
![]()
![]()
Rozmiękczyłaś serce maola
haha aż mnie zaskoczyło też
Ale co się dziwić, wreszcie są zdjęcia i można zobaczyć już nie tylko oczami wyobraźni, że masz pojęcie o wszystkim i zbiorniczek super
Ano mam, mamxkameliax pisze:Mysle że urodziła ta która wygląda na najszczuplejsza. A i pamiętaj samice też zjadają male gupiki ;) Więc to, że przełożyłaś samice do kotnika i to wszystkie najprawdopodobniej spowoduje ze małe zostaną pożarte chyba, że masz podwójne dno. ;)