chochliczka39 pisze: co do skepu to nie ma mozliwosci mieszkam na wypuczajewie i te co tu sa musza mi wystarczyc
He he,czyli tak jak i ja...To w takim bądź razie zanim do niego pójdziesz wejdź na forum popytaj jakie rybki możesz mieć i co ewentualnie kupić,a potem z gotową listą idź do sklepu...Szkoda,że sklepy w większości patrzą na stan kasy fiskalnej,a nie na to co dzieje się u ludzi w akwariach...I kolejna sprawa,że w takich sklepach pracują ludzie którzy kompletnie się na tym nie znają!!Niestety my na to wpływu nie mamy...No dobra troszkę ponarzekałam,a wracając do Twojego akwa
chochliczka39 pisze:to z prawej to gorta ( tak sie nnad nia zastanawialam czy ona mio nie zmienia wody ale poki co to od wczoraj woda jak narazie jest czysta zobacze co bedzie dalej
Nie bardzo wiem z jakiego materiału to jest wykonane,to że nie zmienia koloru wody nie oznacza że nie ma na nią wpływu...Dla pewności bym jednak usunęła... ;)
PS.Nie jeżdżę po nikim,tylko staram się pomóc.Tak na wszelki wypadek i w razie czego to również wielkie sorki :padam: Ważne,że podjęłaś się "polepszenia"warunków Twoim podopiecznym.W międzyczasie powinnaś jednak pomyśleć nad zmianą obsady i nie trzymać wszystkich w 30litrach.Te które nie pasują najlepiej oddać w dobre ręce jak najprędzej...